Лайм

Rammstein в центрі Москви потроллили росіян через гомофобію: фото

Музиканти злилися в поцілунку

Німецький метал-гурт Rammstein відіграв концерт у Москві, де не упустив можливості потроллити росіян. Виступ музикантів відбувся 29 липня на стадіоні "Лужники".

Фотозвіт з концерту з'явився на офіційній сторінці колективу в Instagram. На одному з кадрів гітаристи гурту Пауль Ландерс і Ріхард Круспе злилися в поцілунку. "Росія, ми любимо тебе", - свідчить підпис до знімків. Як відомо, росіяни негативно ставляться до представників секс-меншин.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Rammstein (@rammsteinofficial)

  • Раніше легендарний британський музикант сер Елтон Джон звинуватив президента Росії Володимира Путіна в лицемірстві після його висловлюваннь про секс-меншини. Йдеться про інтерв'ю Путіна, в якому він заявив, що в РФ ніхто нічого не має проти людей з ЛГБТ-спільноти. Музикант нагадав, що з російської версії фільму "Рокетмен" про його життя вирізали кілька сцен.
  • Лідер німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн влаштував бійку в мюнхенському готелі Bayerischer Hof після минулого концерту на олімпійському стадіоні.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси