Лайм

Колір списку - чорний: топ-артисту Росії заборонили в'їзд в Україну

Заборона для співака була винесена ще в лютому 2016 року

Популярний в РФ виконавець, екс-учасник російського "Холостяка" Єгор Крід не зможе потрапити в Україну до 2021 року. Музиканту заборонений в'їзд в нашу країну терміном на 5 років.

Про це повідомили в прес-службі СБУ у відповідь на інформаційний запит 112.ua. Відзначається, що заборона для співака була винесена ще в лютому 2016 року.

"Відносно запитуваного вами громадянина Російської Федерації (Єгора Миколайовича Булаткіна 25.06.1994 р н., - ред.) Повідомляємо, що в лютому 2016 року СБ України прийняла рішення про заборону в'їзду йому на територію України терміном на 5 років", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, що в березні 2016 Єгор Крід після концерту в Санкт-Петербурзі летів до Києва, але його не пустили в країну.

"І ось, коли ми з командою долетіли до вас, мене без пояснення причин не пустили на територію України. Моя команда, з якою ми робимо музику - вся з України, з Києва. Вони багато розповідали мені про місто, про людей, я мріяв його подивитися, в минулий раз мені це, на жаль, не вдалося", - скаржився тоді співак.

Єгор Крід неодноразово виступав в окупованому Росією Криму, це і стало причиною заборони в'їзду на територію України. У липні 2019 го співак дав концерти в анексованих Ялті і Сімферополі.

Єгор Крід - популярний в РФ співак, "російська версія Джастіна Тімберлейка". Найвідоміші його хіти - "Інтро", "Не можу", "Наречена", "Холостяк", "Березі", "Батькова дочка" і "Колір настрою чорний", записаний спільно з Філіпом Кіркоровим.

  • Російській телеведучій Дані Борисовій, яка в 2017 році відвідала окупований РФ Крим і публічно назвала його російським, заборонений в'їзд в Україну терміном на три роки.
  • Російська телеведуча і блогер Настя Івлеева, яка вела популярне тревел-шоу "Орел і Решка. Перезавантаження" не змогла потрапити в Україну через незаконне відвідування окупованого РФ Криму.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси