Лайм

Біллі Айлиш посварилася з німецьким глянцем: на його обкладинці вона раптом з'явилася топлес і без волосся

Співачку закликали судитися з власниками журналу

Американська співачка Біллі Айлиш, чий хіт Bad Guy продовжує зводити з розуму мережу, гнівно відреагувала на нову обкладинку німецького журналу NYLON. На його обкладинці 17-річна знаменитість раптом з'явилася топлес та без в волосся.

Фото обкладинки опублікували в Instagram-профілі журналу. Незабаром в коментарях до посту з'явився коментар Айліш, в якому вона підкреслила, що не давала згоди на подібне промо. Згадала виконавиця і про те, що журнал наважився "роздягнути" її, незважаючи на вік.

"Ласкаво просимо в чортове майбутнє обкладинок. Біллі Айлиш - одна з трьох зірок наших обкладинок до 8-го випуску "Цифрові чудеса". Реліз вже в цієї п'ятниці", - оголосили автори журналу.

Примітно, що відповідь співачки пішов в приблизно тому ж тоні: "Що це за лайно?" - обурилася в коментарях Айліш. - "По-перше, я ніколи не обговорювала з NYLON цього творіння. Я й гадки не мала про це все, як і ніхто в моїй команді. По-друге, це навіть не справжня моя фотографія. По-третє, ви випускаєте мене на обкладинці топлес?? Це жарт?? 17-річну?? Навіть якщо ця картинка повинна була виглядати як якась версія мене-робота... я не погоджувалася на це. По-четверте, ви збираєтеся зробити мене лисою?!"

Обурливий коментар співачки за добу зібрав понад 30 тис. лайків, що в шість разів перевершує кількість лайків під самою обкладинкою. Фани виконавиці встали на її бік, закликавши судитися з власниками журналу.

У свою чергу, в журналі спробували пояснити свою ідею: "Ми не мали на меті створювати образ, який міг би образити чи нашкодити Біллі Айліш. Створюючи цей аватар, ми лише хотіли вшанувати її вплив та внесок. Це 3D-зображення - данина її досягненням і позитивному впливу на мільйони людей у всьому світі, включаючи нас". Що правда, відповідь авторів здався користувачам мережі менш переконливою, ніж претензії співачки. Журнал закликають знайти з артисткою спільну мову і випускати обкладинку тільки з отриманням на це її згоди.

  • Раніше Біллі Айліш прикрасила обкладинку іменитого журналу про музику Rolling Stone. Для нового випуску виконавиця розповіла, чому так комплексує через свою зовнішність, яка навіть ставала причиною депресій.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси