Лайм

Помічниця Роберта Де Ніро хоче відсудити у нього 12 мільйонів за сексизм

37-річна Грем Чейз Робінсон стверджує, що з нею поводилися як з "офісної дружиною"

У серпні компанія Роберта Де Ніро "Canal Productions" подала в суд на колишню співробітницю Грем Чейз Робінсон, звинувативши її в зловживанні корпоративними засобами і перегляді серіалів на робочому місці. Тепер Робінсон пред'явила зустрічний позов, звинувативши 76-річного актора в сексизмі і дискримінації жінок.

"Роберт Де Ніро - людина старих звичаїв, - цитує видання The Hollywood Reporter скаргу, подану до федерального суду Нью-Йорка. - Він не приймає ідею про те, що чоловіки повинні ставитися до жінок як до рівних. Йому все одно, що дискримінація за ознакою статі на робочому місці порушує закон. Міс Робінсон є жертвою такого ставлення".

37-річна Робінсон також звинувачує знаменитого актора в небажаному фізичному контакті.

"Серед іншого, Де Ніро наказував пані Робінсон чесати йому спину, застібати сорочку, поправляти комір, зав'язувати краватку і будити його, коли він спить, - йдеться в документі. - Де Ніро теж стояв осторонь, коли його друг плескав міс Робінсон по сідницях".

Колишня помічниця актора стверджує, що Де Ніро назвав її "сукою" і "кодлом", а іншу ділову партнерку назвав "п****ю". Крім того, актора звинувачують у вульгарних жартах і недоречних образливих коментарях.

"Він жартував з місіс Робінсон про свої рецепти Віагри; хвалився молодою коханкою, яка була приблизно її віку; наказав міс Робінсон уявити його в туалеті. Також він говорив, що заняття фізичною працею зроблять з неї людиню", - пише THR.

Робінсон додає, що з нею поводилися як з "офісною дружиною" Де Ніро, оскільки на неї покладалися стереотипні жіночі обов'язки і робота по дому.

"Положення пані Робінсон ставало все більш нестерпним, і вона кілька разів оголошувала про свій намір подати у відставку, - йдеться в скарзі. - Де Ніро задіяв метод батога і пряника. Він пообіцяв заохотити її працювати і пригрозив наслідками, якщо вона піде. До квітня 2019 року у міс Робінсон закінчилося терпіння, і вона подала у відставку. Адвокат пані Робінсон повідомив про це Де Ніро. У відповідь Де Ніро помстився, неправдиво охарактеризувавши міс Робінсон як ледарку і злодійку. Результати виявилися руйнівними для міс Робінсон. Її репутація і її кар'єра були зруйновані".

Робінсон вимагає не менше 12 мільйонів доларів компенсації за дискримінацію за ознакою статі, помсту, порушення "Закону про рівну оплату праці" та різних інших законів штату.

"Звинувачення Грем Чейз Робінсон проти Роберт Де Ніро - за межами абсурду", - відповів Том Харві, адвокат актора.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси