Лайм

У Сумах намагалися зірвати концерт Олега Винника: що відомо

Активісти проти відеокліпу з російськими артистами, в якому знявся співак

У Сумах активісти намагалися зірвати концерт українського співака Олега Винника, який раніше оскандалився участю в російській акції "Усім мир".

Про це повідомляє місцеве видання UA:СУМИ. Відзначається, що незадовго до початку концерту артиста представники двох партій "Демократична сокира" і "Правий сектор" влаштували акції протесту. Обидві були проти відеокліпу з російськими артистами, в якому знявся співак. Активісти прийшли на акцію з плакатами "Крим - це Україна", "Вовчіці не вівці", "Тай-Тай. Патріотізму дай" і віниками.

"Асоціацію розумієте - Винник - це віник, який здає Україну покроково, поетапно. Ми для того воювали і захищали країну для того, щоб такі як Винник підтримували Русський мір і на питання чий Крим відповідали м-м, ось таким чином?", - сказав Вадим Чернявський, голова спілки АТО "Граніт".

"Він підтримує ідеї Руського миру, те, що він брав участь у флешмобі з пропутінського артистами, те що він одягав футболку з написом" Усім мир". Таку ж футболку одягала Валерія, таку ж футболку одягав Пригожин, який відкрито підтримував анексію Криму, відкрито підтримували окупацію Донбасу", - сказала Катерина Костюк, член партії "Демократична сокира".

А керівник обласного центру "Правий сектор" підкреслив, що Олег Винник є не тільки артистом, але і позиціонував себе, як політик. "Робити такі заяви, що я не знаю чий Крим і там не загинув ніхто, і що він фактично належить Росії - це як мінімум недоречно", - заявив Сергій Супрун.

Незважаючи на протести концерт Олега Винника розпочався вчасно, але через якийсь час був перерваний. Під час виступу співака невідомі повідомили в поліцію про замінування будівлі, пише місцеве видання "Данкор".

Коли приїхала поліція з кінологами і собаками, була зроблена перерва на півгодини. При цьому людей не евакуйовували.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси