Лайм

Дружина Лещенко образила Сергія Притулу: відповідь ведучого не забарилася

Діджей та ведучий посварилися у соцмережі

Діджей Настя Топольська, дружина колишнього нардепа Сергія Лещенка, і телеведучий Сергій Притула посварилися на сторінках Facebook. Незабаром після новин про старт відбіркового етапу на Євробачення-2020 в Україні виконавиця раптом вирішила присоромити Притулу за його питання до артистів цього року, зокрема до скандального дуету Anna Maria.

У своєму пості Топольська назвала ведучого "медійним мудаком", а те, що відбувається на відбірковому етапі конкурсу - "телевізійним розводом", "провокацією" і "контентом для особливо чутливих псевдо патріотів". Незабаром під постом діджея з'явився відповідь Притули, який також не поскупився на компліменти.

"Ось ці всі загравання з людськими долями на підставі спорідненості та сімейних зв'язків в корені перекручують поняття про родину в цілому. Чи ви і правда думаєте, що "Я тебе породив, я тебе й вб'ю "- це формула національного успіху?" - звернулася Топольська до Притули.

У своєму пості ведучий відповів і на питання, і на прямі образи: "Маю за честь, коли жінки подібні вам вважають мене мудаком. А за сестричок не переживайте, вони чудово виглядали цього року на фестивалі" "Новая Волна" у м.Сочі. Це в тій ж країні, в столиці якої ви регулярно розважали мишебратьєв у той час, як вони вбивали українців на Донбасі".

"Зійдемося на тому, що бути медійним мудаком почесніше, ніж дешевою шоубізнесовою колабораціоністкою. Бажаю добра і сімейного затишку!" - уклав в своєму коментарі Притула.

Нагадаємо, в лютому 2020 року в Україні пройде відбір претендентів на участь в пісенному конкурсі Євробачення. Його ведучим вже третій рік поспіль стане Сергій Притула.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси