Лайм

Перелякана Леся Нікітюк у відповідь розіграла Педана: схоже, її пранк був крутішим

Ведуча злякалася, але одразу ж придумала, як помститися жартівнику

Госпіталізація Лесі Нікітюк після жорсткого пранку Олександра Педана, виявилася розіграшем телеведучої у відповідь. Пранк зі стріляниною і поліцією вранці 24 жовтня дійсно був, за словами Нікітюк, вона злякалася до сліз і вирішила провчити жартівника.

Про це знаменитість розповіла в особистих Instagram-"сторіз", де так само додала, що не збирається сваритися з Педаном. Лікарі та заяви, мовляв, вона припиняє всі відносини з ним були лише частиною її помсти. І вона виявилася крутішою, адже Педан повірив і приїхав до Нікітюк у студію з букетом троянд просити вибачення.

"Я реально була в стресі, я ревіла, серце вискакувало з грудей. Але я ще той гравець і вирішила йти до кінця і розіграти його. Я вирішила, що Педан має обі**атися, як я це зробила сьогодні вранці", - посміялася на відео Нікітюк.

"Він подарував мені квіти, я йому - кульки. В підсумку Саша витратився дуже сильно, а мій розіграш обійшовся в 17 гривень на кульки", - додала ведуча.

У сторіз Никитюк також з'явилися фото, на яких вони з Олександром Педаном разом зображені в студії: "Так хто кого розіграв, Сашенька?" - продовжила сміятися Нікітюк.

Нагадаємо, вранці 24 жовтня Леся Нікітюк розповіла шанувальникам про певний жорсткий розіграш Олександра Педана, в результаті якого їй знадобилася допомога медиків. Подробиці пранку досі залишаються невідомими.

  • Раніше Леся Никитюк зважилася на сміливі експеримент із зовнішністю і змінила колір волосся. Ось як виглядала ведуча.
  • Ще Леся Никитюк поділилася еротичними мріями, але поки замість мачо з тату у неї є лише пухнастий песик Рафчік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси