Лайм

Кримінальну справу проти Кевіна Спейсі закрили після смерті його обвинувача

Актер не будет судить по делу о домогательствах к массажисту

Опального актора Кевіна Спейсі не притягатимуть до кримінальної відповідальності у справі про сексуальні домагання до анонімного масажиста, який помер минулого місяця. Видання LA Times повідомляє, що окружна прокуратура Лос-Анджелеса відхилила справу, порушену проти 60-річного лауреата "Оскара".

Прокурори послалися на смерть обвинувача в ході слідства. Масажист, який побажав зберегти своє ім'я в таємниці, стверджував, що актор змусив його доторкнутися до його геніталій під час сеансу масажу в будинку Спейсі в Малібу. Ймовірний інцидент стався в 2016 році.

"Звинувачення в сексуальному насильстві не можуть бути доведені без участі жертви. Таким чином, справа була відхилена", - йдеться в документах, наданих журналістам.

Поки звинувачення проти Спейсі розсипаються, як картковий будиночок. Влітку 2019 року прокуратура штату Массачусетс припинила розслідування, коли позивач несподівано відмовився давати свідчення проти актора. У 2018 році прокурори Лос-Анджелеса також відмовилися висувати звинувачення проти Спейсі через закінчення терміну давності злочину: передбачуваний інцидент з його участю відбувся в 1992 році.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси