Лайм

У MARUV пояснили галас навколо її звання "Кращої російської співачки"

За словами представника співачки, вся справа у "підміні понять"

Скандал навколо української співачки MARUV (Анни Корсун) через премію MTV в категорії "Краща російська співачка" стався через "підміну понять". Насправді ж Росії співачка ніяк не стосується.

На це в бесіді з російським телеканалом "360" вказав представник артистки Кирило Фельдман. За словами менеджера, номінація, в якій перемогла MARUV, звучала дещо інакше, ніж її подали у ЗМІ.

"Ми були представлені на премії європейської нагороди MTV від "MTV Росія", і номінація звучала - "Кращий артист за версією телеканалу "MTV Росія". Премії російської це ніяк не стосується, як і кращої артистки з Росії", - запевнив він. У якості прикладу Фельдман навів українського співака Івана Дорна, який раніше також був нагороджений премією MTV, і висувався від російського музичного каналу.

Нагадаємо, премія MTV Europe Music Awards пройшла в ніч на 4 листопада в місті Севілья (Іспанія). За статуеткою в категорії Best Russian Act українська співачка MARUV вирушила особисто.

  • Раніше організатори премії M1 Music Awards 2019 оголосили номінантів. Церемонія нагородження пройде вже 30 листопада в Києві.
  • У Нью-Джерсі (США) пройшла церемонія нагородження премії MTV Video Music Awards 2019 (VMA). Найбільше номінацій отримали поп-співачки Тейлор Свіфт і Аріана Гранде.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал
Теги: MTV, MARUV

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси