Лайм

MARUV поскаржилася на "перекручування фактів" і пояснилась за премію Best Russian Act

Співачка написала гнівний пост

Українська співачка MARUV (Анна Корсун), яка потрапила в скандал через премію MTV в категорії "Краща російська співачка", звинуватила ЗМІ в "перекручуванні фактів", заявивши, що ця номінація "не прив'язана до країни або до громадянства".

Гнівний пост артистка розмістила на своїй сторінці в Facebook.

"Я отримала нагороду на міжнародній премії MTV EMA в номінації" Кращий артист за версією MTV Russia". Ця номінація ніяк не прив'язана до країни або до громадянства. У минулому році переможцем став артист із Казахстану Jah Khalib, а в цьому році я", - написала співачка.

"MTV Russia - це філія великого глобального телеканалу, і це єдина філія MTV на всьому пострадянському просторі, і вона знаходиться в Росії, тому так і називається", - заявила MARUV.

Співачка зазначила, що на червоній доріжці вона позначила, що родом з України і нагороду отримувала під українським прапором. При цьому Анна називає себе "світовим артистом" і заявляє, що буде їздити куди вона захоче.

Нагадаємо, премія MTV Europe Music Awards пройшла в ніч на 4 листопада в місті Севілья (Іспанія). За статуеткою в категорії Best Russian Act українська співачка MARUV вирушила особисто.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал
Теги: MARUV, премії

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси