Лайм

Ірина Білик потрапила в скандал з концертом: співачка пояснилась перед шанувальниками

Глядачі заплатили 250-1200 гривень за концерт співачки, а потрапили на виступ дитячих колективів

У Харкові розгорівся скандал навколо концерту, на якому виступала українська співачка Ірина Білик. Глядачі висловили невдоволення тим, що прийшли послухати виступ свого кумира, а потрапили на "Парад зірок" з дітьми. Сама артистка вийшла на сцену тільки в кінці і заспівала всього три пісні.

Як виявилося, в усьому винна афіша, на якій була розміщена некоректна інформація: харків'ян запрошували на Міжнародний благодійний фестиваль-конкурс мистецтва Sunflowerfest, але оскільки на плакаті був зображений портрет Ірини Білик, глядачі розраховували на сольний концерт зірки.

До того ж на квитках було зазначено - "Ірина Білик. Гала-концерт" Парад зірок ".

Ошукані шанувальники після концерту зажадали повернути їм гроші за квиток (ціна варіювалася від 250 до 1200 гривень). Однак організатори це робити відмовилися. А деякі відвідувачі навіть написали заяву в поліцію.

Ситуацію вирішила прокоментувати й Ірина Білик. На своїй сторінці в Instagram співачка написала обурений пост, в якому заявила, що організатор її виступу "жадібно обдурив її аудиторію".

"Мій виступ вчора, 12.11 в Харкові було чітко регламентовано з організатором, тобто наші домовленості обмежувалися трьома піснями. Ні про який сольний концерт мови не було і домовленостей теж, що я і моя команда сміливо можемо підтвердити. Я в гніві і забула коли в останній раз була так засмучена", - написала артистка.

Білик також додала, що ледь стримується, щоб не назвати імена організаторів, які обдурили її шанувальників.

"Але у мене не дошка ганьби, а тим кому треба самі зрозуміють про кого я і, сподіваюся, більше ніколи не стануть з вами працювати", - зазначила співачка.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

  • Раніше українська співачка Ірина Білик перед концертом в Одесі відчула нездужання - загальну слабкість і високу температуру. Артистка зізналася, що вже думала скасовувати виступ, але любов фанатів "зцілила" її.
  • У Чернівецькій області бюро ритуальних послуг зобразило на надгробній плиті обличчя українського співака і телеведучого Володимира Дантеса (DANTES).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси