Лайм

Версаче судиться з магазином підробок через культову сукню Дженніфер Лопес

Принт на сукні Джей Ло захищений авторським правом, і Versace мають намір його відстоювати

Компанія Versace подає в суд на популярний американський магазин одягу Fashion Nova за продаж легендарної зеленої сукні Дженніфер Лопес, яку вона носила на Греммі 2000 року. Про це пише видання Page Six з посиланням на судові документи.

Versace назвали Fashion Nova "серійним порушником, що спеціалізуються на підробках відомої і дорогої дизайнерської продукції". За їхніми даними, компанії, запущеній в 2013 році, як мінімум 8 разів висували позови від інших дизайнерів та брендів за порушення авторських прав і прав на товарний знак. У числі позивачів також опинився Adidas.

Fashion Nova представили свою версію сукні Джей Ло як частину колекції до Гелловіну. За ціною $ 69,99 воно було розпродане в усіх розмірах.

Оригінал Versace повернувся в заголовки газет у вересні 2019 року, коли Лопес закрила показ у Мілані в оновленій версії сукні. Компанія стверджує, то пальмовий принт захищений авторським правом, як і його чорно-золотий принт Barocco, який Fashion Nova аналогічним чином скопіювали для власного одягу.

У своєму позові модний дім заявив, що "виступав проти контрафактної діяльності Fashion Nova" вже чотири рази, починаючи з липня 2019 року. Він вимагає судової заборони для бренда в майбутньому підробляти свої наряди, а також просить Fashion Nova перерозподілити весь прибуток, отриманий від продажу копій.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси