Лайм

Жінка, що звинуватила сина Єлизавети II, розповіла про "огидний" зв’язок з принцем Ендрю

Через цей скандал принц змушений був відійти від суспільних справ і вивезти офіс з Букінгемського палацу

Жінка, яка стверджує, що покійний фінансист і засуджений секс-злочинець Джеффрі Епштейн змусив її зайнятися сексом з принцом Ендрю, дала нове інтерв'ю BBC. Вірджинія Робертс Джуффре стверджує, що тричі зустрічалася з середнім сином королеви Єлизавети II, і це було "огидно".

Принц Ендрю і Вірджинія Робертс Джуффре

За словами Джуффре, Епштейн привіз її в Лондон в березні 2001 року, коли їй було всього 17 років. Її поселили в таунхаусі, який належав Гіслейн Максвелл - подрузі Епштейна і його спільниці. Там дівчину вперше представили принцу і веліли піти з ним у спальню.

"Це було огидно. Він не був злим або щось іще, але він встав, сказав" дякую" і вийшов, а я сиділа в ліжку, перелякана і збентежена, відчувала себе брудною. Мені довелося встати і прийняти душ, - розповіла вона. - Наступного дня Гіслейн сказала мені, що я виконала дійсно хорошу роботу і зробила його по-справжньому щасливим".

За словами Джуффре, вона не могла повірити, що над нею "поглумився член королівської родини". Сам принц Ендрю відкидає звинувачення. Раніше в інтерв'ю BBC він говорив, що в цей вечір перебував у піцерії за межами Лондона з однією зі своїх дочок.

"Я можу абсолютно категорично сказати, що цього ніколи не було", - сказав принц про зустріч із Джуффре.

Жінка, в свою чергу, стверджує, що пізніше ще двічі займалася з принцом сексом: в особняку Епштейна в Нью-Йорку і в його бунгало на острові, де, за її словами, проходили оргії. Ці звинувачення 59-річний Ендрю також заперечує.

  • Королева Єлизавета II усунула сина від роботи після скандального інтерв'ю. Принц Ендрю стверджує, що ініціатива "піти в тінь" виходила від нього.
  • Лекцію оскароносного режисера бойкотували через секс-скандалу. Проти Романа Полянського вийшли люди з плакатами "Насильник, а не зірка".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси