Лайм

Актрису "Капітана Америки" підозрюють у жорстокому вбивстві матері

68-річну матір Моллі Фіцджеральд закололи ножем напередодні Різдва

Актрису Моллі Фіцджеральд, яка зіграла другорядну роль у фільмі "Капітан Америка: Перший месник", заарештували за підозрою у вбивстві матері. Видання Variety повідомляє, що жінку закололи ножем у грудні 2019 року.

Згідно із заявою поліції, 20 грудня співробітники правоохоронних органів в місті Олтае, штат Канзас, приїхали на виклик в будинок 68-річної Патрісії Фіцджеральд, і виявили її мертвою. Причиною смерті стала колото-різана рана.

На місці злочину виявили 38-річну Моллі Фіцджеральд. З незначними травмами її доставили в місцеву лікарню, а пізніше заарештували. Зараз актриса звинувачується у вбивстві другого ступеня і знаходиться під арештом.

Моллі Фіцджеральд зіграла невелику роль в 2011 році у фільмі "Капітан Америка: Перший месник", і в титрах значиться як дівчина Старка. Вона також працювала помічницею режисера фільму Джо Джонстона. Раніше жінка знімалася в основному в малобюджетних фільмах, і участь в проекті Marvel називала однією з кращих подій у своєму житті.

  • Голлівудський актор заразився небезпечною для життя інфекцією на зйомках в екзотичній країні. Зак Ефрон знімався в реаліті-шоу, в якому повинен був виживати в екстремальних умовах.
  • Наклав на себе руки колишній чоловік норвезької принцеси, який звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях. Раніше Арі Бен скаржився на самотність і проблеми з алкоголем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси