Лайм

Меган Маркл повернулася в Канаду після відмови від королівських повноважень

Принц Гаррі залишився в Лондоні, щоб владнати справи з королівською родиною

Оголосивши про намір відмовитися від повноважень старших членів королівської родини, Меган Маркл повернулася в Канаду. Принц Гаррі наразі залишається в Англії, обговорюючи своє резонансне рішення з родичами.

Джерела в палаці повідомили кореспонденту BBC, що принц Гаррі і Меган ні з ким не консультувалися з приводу свого рішення, і воно завдало болю королівській родині.

Королева Єлизавета II, принц Чарльз і принц Вільям направили співробітників для роботи з домогосподарством герцога і герцогині Сассекських, попросивши їх знайти дієве рішення протягом декількох днів. Тим часом Меган виїхала в Канаду, де її 8-місячного сина Арчі доглядає близька подруга Джессіка Малруні.

Повідомляється, що заява пари приголомшила Букінгемський палац, і хоча всередині королівської родини велися переговори про майбутнє Гаррі і Меган, всі вони були на ранній стадії.

"Ми розуміємо їх бажання використовувати інший підхід, але це складні питання, для вирішення яких потрібен час", - йдеться в офіційній заяві Палацу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси