Лайм

Воскові фігури Меган Маркл і принца Гаррі прибрали з Музею мадам Тюссо: фото

Тепер поруч з королівською родиною в музеї зяє порожнеча

Знаменитий музей воскових фігур прибрав реалістичні копії принца Гаррі і Меган Маркл з експозиції після їх рішення відмовитися від повноважень старших членів королівської родини. У Twitter лондонська філія музею розмістила фото фігур королеви Єлизавети, принца Філіпа, Кейт Міддлтон і принца Вільяма поруч із порожнім місцем, де раніше стояли Меган і Гаррі.

"Ми повинні поважати їхні побажання", - йдеться в зухвалому коментарі під фото.

"Поряд із рештою світу ми реагуємо на дивовижні новини про те, що герцог і герцогиня Сассекські відступлять як старші члени королівської родини, - сказав генеральний директор музею Стів Девіс. - З сьогоднішнього дня фігури Меган і Гаррі більше не з'являться в нашому наборі королівської родини. будучи двома нашими найпопулярнішими фігурами, вони, звичайно, залишаться важливим експонатом в музеї мадам Тюссо в Лондоні. А поки ми подивимося, що для них приготує майбутнє".

Музей мадам Тюссо в Лондоні представив воскову фігуру Меган Маркл перед весіллям із принцом Гаррі в травні 2018 року. Вона була одягнена в елегантну темно-зелену сукню PAROSH, яку Маркл обрала для офіційного оголошення про свої заручини.

  • Меган Маркл повернулася в Канаду після відмови від королівських повноважень. Принц Гаррі залишився в Лондоні, щоб владнати справи з королівською родиною.
  • Фанатів розсмішила воскова фігура відомої співачки в Музеї мадам Тюссо. Художники хотіли вшанувати Нікі Мінаж, але щось пішло не так.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси