Лайм

Молода дівчина Леонардо ДіКапріо розповіла про мінуси стосунків з відомим актором

Акторку ображає, що незнайомі люди бажають їй зла

22-річна актриса і модель Каміла Мороне, яка з 2018 року зустрічається з 45-річним Леонардо ДіКапріо, розповіла про складнощі, з якими зіткнулася через стосунки з зіркою. Виданню WSJ вона зізналася, що публічність зробила її об'єктом критики.

"Чим більше публічності, тим більше засудження і негативу, - сказала актриса. - Це трохи прикро, тому що ти дійсно намагаєшся добре працювати, бути приємною і гарною людиною, а люди в цей час бажають тобі негативних речей".

Мороне заявила, що не дозволить хейтерам зіпсувати їй життя.

"Це ніколи не позбавить мене задоволення від [акторського] ремесла, яке я освоюю", - говорить вона.

Пасербиця Аль Пачіно зізналася, що їй "пощастило" обирати роботу до душі.

"Мені дійсно пощастило в тому сенсі, що я маю честь обирати, що робити, - сказала вона. - Я обираю тільки ті проекти, які мені дійсно подобаються, і я відчуваю, що можу щось привнести, чогось навчитися".

Каміла Мороне дебютувала у фільмі Джеймса Франко "Буковскі" 2013 року. У 2018 році вона отримала роль в бойовику "Побажання смерті", а в 2019-м знялася в драмі "Мікі та ведмідь".

  • Леонардо ДіКапріо відвіз молоду кохану на екзотичний острів. У мережі з'явилися пікантні фото, на яких пара не приховує своїх почуттів.
  • Леонардо ДіКапріо допоміг врятувати потопаючу людину. Актор погодився відправити свій човен на пошуки чоловіка, що впав за борт яхти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси