Лайм

Емінема розкритикували за пісню про теракт: репер пояснив, навіщо шокував публіку

Музикант порадив образливим людям не слухати його альбом

17 січня Емінем випустив новий альбом "Music To Be Murdered By" (Музика, щоб бути вбитим), і одразу ж зазнав різкої критики за трек "Unaccommodating", в якому згадується вибух бомби на концерті Аріани Гранде в Манчестері в 2017 році. Теракт забрав життя 22 людей, 120 отримали поранення.

Жертвами вибуху стали 22 людини, серед них - діти та підлітки

"Я дивлюся гру і хочу крикнути: "Бомби скинуті!" Наче чекаю концерту Аріани Гранде, - читає репер. - Виступати проти мене - чисте безумство, ти просто помреш. Тому мене і називають Камікадзе, це просто самогубство".

Текст пісні "Unaccommodating" засудили багато людей, в тому числі мер міста Манчестер Енді Бернхем, який назвав його "надмірно образливим". Емінем, в свою чергу, відповів, що його музика не призначена для слухачів, які легко ображаються.

У Twitter зірка хіп-хопу написав, що образливі тексти були вирвані з контексту, не повинні сприйматися буквально і відповідають більш широкій темі насильства, яку він висвітлює.

"У сьогоднішньому чудовому світі вбивство стало настільки звичним явищем, що ми є одержимим і зачарованим їм суспільством. Цей альбом не був створений для гидливих. Якщо ви легко ображаєтеся або нервуєте від криків кривавого насильства, він може вам не підійти, - написав Емінем. - Зазначені моменти були використані, щоб шокувати совість, що може викликати позитивні дії. На жаль, темрява дійсно обрушилася на нас. Вбивство в цьому випадку не завжди буквальне і не приємне. Для жертв цього альбому: ви можете спочивати з миром. Для всіх інших: будь ласка, слухайте уважніше наступного разу".

  • Раніше в старому треку Емінема знайшли жорстокі слова про Ріанну. Репер підтримав Кріса Брауна, який побив співачку в 2009 році.
  • У жовтні минулого року Емінем відсвяткував свій 47 день народження. За роки кар'єри цей хлопець випустив безліч хітів, виховав не одне покоління любителів жанру і встановив щонайменше кілька рекордів зі швидкісного читання. Пройдіть кумедний тест і спробуйте себе в його ролі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал
Теги: Емінем

Читайте також