Лайм

Жінка з двома дітьми завжди права: Тищенко вирішив втрутитися в скандал навколо розлучення Остапчука

Ресторатор написав коментар під постом телеведучого

Пристрасті навколо розлучення Володимира Остапчука не вщухають вже кілька місяців. Днями дружина шоумена Олена Войченко дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про численні зради чоловіка. Після виходу програми телеведучий написав великий пост, де заявив, що озвучить свою версію розлучення на всю країну.

Публікація Остапчука зібрала багато коментарів. Свою думку також висловив відомий ресторатор і колишній ведучий "Ревізора", а тепер депутат Верховної Ради Микола Тищенко.

"Чоловік який думає, що подумають інші, приречений на нові і нові чутки... Живи, твори, кохай (старовинна Кельтская мудрість) P.s. пам'ятай, жінка з двома дітьми завжди права", - написав нардеп.

  • Раніше ситуацію прокоментувала партнерка Остапчука по "Танцям з зірками-2019" Ілона Гвоздьова. Хореограф опублікувала в своєму Instagram спільний знімок з Володимиром і додала до нього уїдливий коментар.
  • Олена Войченко також поскаржилася на фінансові труднощі після розставання з чоловіком. За її словами, Володимир Остапчук майже не бере участі у вихованні дітей і нерегулярно допомагає грошима.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси