Лайм

Мілла Йовович розповіла про проблеми зі здоров'ям новонародженої дочки

У маленькій Ошин - важкий випадок жовтяниці

2 лютого 44-річна Мілла Йовович народила третю дочку Ошин, і хоча пологи пройшли благополучно, актриса зізналася, що у новонародженої дівчинки "важкий випадок жовтяниці".

У Instagram Йовович опублікувала миле фото, на якому її середня дочка Дашіель годує маленьку сестру з пляшечки. Знімок зроблений в лікарні, і актриса пояснила, що це пов'язано зі здоров'ям Ошин.

Фото: @millajovovich в Instagram

"Мені довелося доповнити годування зцідженим грудним молоком, тому що у Ошин важкий випадок жовтяниці, яку вона не змогла подолати. Тепер ми весь тиждень їздимо в лікарню на обстеження. Вони кажуть, що чим більше молока вона їсть, тим швидше видужає, - поділилася Йовович . - Але вона так швидко засинає під час годування грудьми, що нам доводиться давати їй пляшечки, щоб вона отримала якомога більше молока. У бідолахи так багато подряпин на п'ятах, звідки вони беруть кров, щоб перевіряти її на антитіла. Через це моє серце розривається. Сподіваюсь, аналіз крові, який вони зробили сьогодні, покаже, що їй стало краще".

Також Мілла Йовович не втомлюється радіти, як сильно її старші дочки люблять Ошин.

"Немає нічого милішого, коли твої діти люблять одне одного і цінують час, проведений разом. Дашіель не може натішитися на свою "милу маленьку крихітку" і годує її при першій-ліпшій можливості", - написала зірка.

Нагадаємо, що в шлюбі з режисером "Обителі зла" Томом Андерсоном Йовович виховує трьох дітей: 12-річну Єву Габо, 5-річну Дашіель і молодшу Ошин.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси