Лайм

Go-A відповіли на "тривожну" теорію Тараса Тополі навколо пісні "Соловей"

Музиканти прокоментували пост лідера гурту "Антитіла"

Представник України на Євробаченні-2020 гурт Go-A відповів на критику Тараса Тополі, який розгледів в тексті пісні "Соловей" тривожне "псевдо-етно" і спробу "впарити Європі патерн про голодоморну та немічну Україну".

Так, в інтерв'ю ТСН музиканти заявили, що їх конкурсна композиція оптимістична і не містить "нічого такого, щоб принизити нашу Україну".

"Я думаю, що ми можемо сказати, що кожна людина має право на свою думку. Також ми розуміємо, що як гурт ми не можемо подобатися всім", - сказав один з учасників Go-A. - Ми вже багато говорили про зміст цієї пісні, про що вона. Насправді, композиція дуже оптимістична".

"Ми читаємо пости і українці стільки символів незрозумілих знайшли в цій пісні. Насправді, ми не вкладали всі ці смисли. А то, що вони їх там бачать, мені здається, це не наші проблеми. Ми точно нічого такого, щоб принизити нашу Україну, туди не вкладали. А якщо українці самі знаходять символи, то це повинні бути у них якісь такі думки в голові", - додала солістка колективу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси