Лайм

Гарві Вайнштайна забрали в лікарню після вердикту присяжних - що чекає на продюсера в майбутньому

Колись могутнього голлівудського кінопродюсера визнали винним у згвалтуванні і злочинному статевому акті

24 лютого колегія присяжних засідателів у Кримінальному суді Манхеттена визнала Гарві Вайнштайна винним в згвалтуванні і здійсненні злочинного статевого акту. Незабаром після оголошення вердикту продюсера госпіталізували, пише Page Six.

Фото: Getty Images

Адвокат Вайнштайна Донна Ротунно заявила, що швидка допомога забрала опального кіномагната з високим артеріальним тиском і прискореним серцебиттям, але "він в порядку". Зараз Вайнштайн знаходиться в тюремному відділенні лікарні. За словами джерел, він не прикутий наручниками до ліжка, але перебуває під пильним наглядом охорони.

Проти Гарві Вайнштайна в Манхеттенському суді висувалося п'ять обвинувальних статей, але три з них відхилили. Продюсера визнали винним в злочинному статевому акті з асистенткою Мімі Хейлі і згвалтуванні третього ступеня актриси Джесіки Манн.

Адвокати Вайнштайна заявили, що він негайно опротестує свій обвинувальний вирок, за яким йому загрожує до 29 років в'язниці. Проте, нову кримінальну справу проти продюсера вже почала прокуратура округу Лос-Анджелес. У січні 2020 року йому пред'явили звинувачення в згвалтуванні, примусі до орального сексу і сексуальних зазіханнях, які, ймовірно, мали місце в 2013 році.

Очікується, що до винесення вироку 11 березня він перебуватиме у в'язниці Манхеттена, після чого його екстрадують в Лос-Анджелес.

  • Більше 30 жінок погодилися відмовитися від позовів проти в Харві Вайнштейна. Сума угоди, яку уклав із ними захист продюсера, вражає.
  • Раніше наклав на себе руки колишній чоловік норвезької принцеси, який звинуватив Кевіна Спейсі в домаганнях. Письменник Арі Бен скаржився на самотність і проблеми з алкоголем.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси