Лайм

Засудженого до 23 років в'язниці Вайнштейна госпіталізували - що відомо про його стан

Представник засудженого продюсера відповів на чутки про серцевий напад

Після того, як 11 березня Харві Вайнштейну оголосили вирок, він поскаржився на біль в грудях і потрапив до лікарні Белв’ю. У соціальних мережах з'явилися повідомлення, що засуджений до 23 років в'язниці продюсер переніс серцевий напад і операцію. Про те, що насправді сталося з секс-злочинцем, його прес-секретар розповів виданню The New York Post.

Фото: Getty Images

"Його артеріальний тиск стрибнув до небезпечного рівня, і, з огляду на ангіопластику минулого тижня, його привезли в Белв’ю для спостереження і обстеження, - сказав представник продюсера, спростувавши чутки про інфаркт і хірургічні процедури. - У нього не було другої ангіопластики".

Нагадаємо, що Вайнштейну провели першу ангіопластику 4 березня, через тиждень після того, як він поскаржився на погане самопочуття після оголошення вердикту за сексуальне насильство над двома жінками. Ця мінімально інвазивна процедура необхідна для очищення закупорених артерій: в коронарну артерію вводиться хірургічний балон, потім надувається і звільняє кровотік.

"Він піклується про своє здоров'я і просто хоче переконатися, що йому надається належна медична допомога, незважаючи на те, що думають люди", - сказало виданню джерело.

  • Напередодні оголошення вироку адвокати Вайнштейна попросили пожаліти продюсера після падіння в тюрмі. Вони стверджували, що він не проживе за гратами більше 5 років.
  • Виступаючи в суді, Харві Вайнштейн висловився про рух #MeToo. Його він порівняв з часами холодної війни, коли в тюрму саджали всіх, кого підозрювали в комунізмі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси