Лайм

Ембер Херд зізналася, що вдарила Джонні Деппа дверима по голові

Колишнє подружжя продовжує гучний суд за позовом про наклеп на $ 50 млн

У судовій битві Джонні Деппа проти колишньої дружини Ембер Херд спливли нові скандальні подробиці їхнього шлюбу. За інформацією Page Six, адвокати 56-річного актора оприлюднили аудіозапис 2016 року, на якій Херд зізнає, що вдарила його дверима по голові.

Фото: Getty Images

"Мене просто вдарили по голові довбаним косяком дверей... Потім я встав, а ти знову мене вирубила", - скаржиться Депп на записі.

"Мені шкода... я пам'ятаю, що вдарила тебе у відповідь на той випадок з дверима. І мені дійсно шкода, що я вдарила тебе дверима або розбила тобі голову. Я не хотіла", - відповідає Херд.

Аудіозапис було зроблено для сімейної терапії пари, яка намагалася налагодити шлюб, що розвалювався. Прослухавши її, Херд наполягла, що спеціально не била Деппа дверима, а намагалася втекти з кімнати, де "Джонні на неї напав".

"Я намагалася закрити двері, а він намагався увійти, незважаючи на мої спроби втекти від нападу, - сказала 33-річна актриса. - Я дуже ясно дала зрозуміти, що мені шкода, що двері вдарили його, коли я увійшла в кімнату, в яку я... намагався втекти".

Скандальні плівки вперше було заслухано в суді в 2016 році, під час їхнього розлучення. Тепер, коли Депп подав на Херд позов за наклеп, вони знову спливли. Актриса заявляє, що Депп неодноразово бив її до і після весілля, але Депп рішуче заперечує це, стверджуючи, що насправді він став жертвою домашнього насильства.

  • Ванесса Параді зворушливо захистила Джонні Деппа в справі проти Ембер Херд. Колишня дружина не вірить, що Депп здатний на жорстоке насильство.
  • Раніше переписку Джонні Деппа зачитали в суді. Він погрожував "спалити і втопити" колишню дружину Ембер Херд.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси