Лайм

На свій перший день народження у в'язниці Вайнштейн отримав відеоролик про запобігання самогубств

Харві Вайнштейна привезли у в’язницю Венде за день до 68-річчя

Харві Вайнштейн зустрів свій 68-й день народження у в'язниці, а в якості "подарунків" у виправній установі йому вручили брошуру про сексуальну наругу і інформаційний відеоролик про запобігання самогубств, пише Page Six.

Фото: pagesix.com

Голлівудського продюсера, засудженого до 23 років позбавлення волі, привезли в тюрму Венде на півночі штату Нью-Йорк 18 березня, за день до 68-річчя. Всім новеньким в перший день ув’язнення вручають інформаційні матеріали, і Вайнштейна ця доля теж не обійшла. Він отримав брошуру "Попередження сексуального насильства в тюрмі" і подивився відео "Жорстоке поводження за стінами. Орієнтація". Потім, відповідно до директиви, керівник служби безпеки в'язниці оцінив ризики кінопродюсера піддатися сексуальному насильству, або навпаки, самому стати насильником. Після цього Вайнштейну показали ще одне інформаційне відео про те, як уникнути самогубства за гратами. Цей відеоролик призначений для в’язнів, яким належить залишатися за гратами до кінця своїх днів.

Сьогодні Вайнштейна помістили до медичної частини в'язниці через погане самопочуття і спалах коронавірусу. Такі медичні відділення, як правило, призначені для ув'язнених, які одужують після операції або мають хронічні або небезпечні для життя захворювання.

  • Раніше засудженого до 23 років в'язниці Вайнштейна госпіталізували. Представник продюсера відповів на чутки про серцевий напад і повторну операцію.
  • Напередодні оголошення вироку адвокати Вайнштейна попросили пожаліти продюсера після падіння в тюрмі. Вони стверджували, що він не проживе за гратами більше 5 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси