Лайм

Модні тренди цієї осені: 10 стильних речей для походу в офіс

Що вдягнути в офіс, щоб виглядати стильно

Офісний стиль вимагає особливого підходу у виборі гардеробу, щоб виглядати відповідно до місця і статусу. Комусь може здатися, що жіночий одяг в офіс нудний і однотипний. Але поспішаємо вас переконати, наряди в діловому стилі можуть бути модними і ефектними.

Сучасні тренди офісного стилю припускають різноманітність варіантів, що дозволить виділитися серед колег. Що надіти в офіс, щоб виглядати модно і відповідно до дрес-коду? Давайте дізнаємося!

Ділові брючні костюми на осінь 2019

Костюм з брюками, мабуть, найбільш підходящий варіант для офісу. Він буде доречний і на діловій зустрічі, і на прогулянці після роботи. Дизайнери пропонують в цьому сезоні звернути увагу на картаті костюми. Їх можна поєднувати як з класичним взуттям, так і з кросівками.

Костюми зі спідницею

Костюм зі спідницею незамінний в гардеробі бізнес-леді. Базовий костюм доповнюється різними акцентами у вигляді блуз, взуття та інших елементів, що дозволяють зробити образ більш цікавим.

Офісний стиль: блузи і сорочки

Блузи і сорочки - важливий атрибут базового гардероба в діловому стилі. В тренді спокійні варіанти, які доповнять будь-який офісний образ.

Піджаки, жакети, блейзери

Ця частина осіннього гардероба неодмінно повинна бути в шафі у кожної дівчини. Трендових моделей цієї категорії зараз дуже багато - жакети оверсайз, піджаки в чоловічому стилі, блейзери класичного крою, подовжені жакети.

Офісні штани

Актуальні моделі на осінь 2019 - укорочені з відкритими щиколоткою, кюлоти, довгі широкі моделі і брюки зі стрілками. З цими моделями можна робити неймовірно стильні образи.

Спідниці для офісу

Мода осінь 2019 передбачає спідниці різної довжини. Але якщо ми говоримо про діловий одяг, то тут найбільш доречними будуть спідниці міді або варіанти трохи вище коліна. Варто звернути увагу на спідниці-плісе або моделі з запахом.

Офісні сукні

Стильні ділові сукні дозволяють кожній дівчині виглядати жіночно і елегантно навіть в строгому офісі. Для походу на роботу доречні сукні-футляр, моделі А-силуету, трикотажні сукні нижче коліна і інші варіанти.

Верхній одяг

Для теплої осені ідеальним варіантом буде тренч. Найкраще виглядають моделі бежевого, сірого і оливкового кольору. Для холодної пори підійде пальто. Любителькам класики варто звернути увагу на двобортні пальто в клітку і однотонні бежеві. Ті, хто хоче внести в свій гардероб фарб - вибирайте яскраві варіанти.

Взуття

Перш ніж вибрати взуття на осінь 2019, важливо розуміти чого ви хочете домогтися - зробити акцент саме на взуття або залишити його нейтральним. Якщо бажаєте виділитися, то підійдуть глибокі відтінки синього, зеленого або бордо. Консервативні дівчата можуть вибирати варіанти серед чорних моделей. Не забувайте і про зручне взуття - кросівки. Так, їх теж сміливо можна носити в офіс.

Сукня-жакет

Трендова сукня-жакет знову на піку популярності. Її можна сміливо надягати не тільки в офіс, але і на прогулянку або кафе. Якщо говорити про вибір моделі для роботи, то довжина речі не повинна бути нижче коліна.

  • Раніше The Lime розповідав про десять базових речей чорного кольору, які обов'язково повинні з'явитися в шафі кожної модниці цієї осені.
  • Також читайте про нестандартні для сезону відтінкі. А саме - яскраво-рожевий, помаранчевий і персиковий. Ці кольори правлять балом в новому сезоні, тому цієї осені вам буде не до нудьги.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей