Лайм

Модні тренди осені: 10 теплих речей, без яких не обійтися в листопаді

Найактуальніші фішки місяця

У листопаді на модниць чекають яскраві новинки світу моди. Вони вже просочуються в тренди, і тому ми вирішили гарненько їх розглянути і розповісти вам, що ж буде модно і трендово в наступному місяці.

Головною фішкою залишається оверсайз светр, його можна надіти під що завгодно і куди завгодно. Цей елемент одягу дуже зручний, адже він чудово гріє, в ньому затишно і він може виглядати як абсолютно повсякденно, так і нарядно в поєднанні з красивими аксесуарами. Також в трендах тримається пальто, але тут є деякі особливості за колірною гамою. Чорні, фіолетові, сині, червоні та зелені пальто зараз застаріли. Тому варто віддати перевагу бежевим, сірим, жовтим і білим варіантам.

Ще один вкрай актуальний і стильний тренд - однотонні кофтинки і прості строгі брюки. Тут немає нічого складного, адже класика завжди залишається мінімалістичною. І в цьому її головна принада. Говорячи про класику не можна не згадати і гольфи під горло, вони цієї осені залишаються в топі модних речей.

У листопаді в моду повернутися комбенізони, їх можна носити як зі светром, так і з суворою блузою. Також неочікувано вриваються в списки актуальних фішок довгі спідниці та брюки-кюлоти в чорно-білу смужку. Залишаються актуальними багатошарові луки, різні грубі черевики і теплі гольфи вище коліна.

  • Також читайте про нестандартні для сезону відтінки. А саме - яскраво-рожевий, помаранчевий і персиковий. Ці кольори правлять балом в новому сезоні, тому цієї осені вам буде не до нудьги.
  • Осінній сезон в самому розпалі, тому багато модниць все частіше задаються питанням: "Що ж надіти, щоб виглядати стильно, модно і трендово?". Ми вирішили допомогти розібратися в цій темі і подивитися, які образи обирає Олена Зеленська.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно