Лайм

"Міс Україна Всесвіт" представить країну в США в незвичайному вбранні з вагою 28 кг: фото

Костюм називається "Зелена Україна"

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт", модель Анастасія Субота, показала сукню, в якій представить країну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт" в США.

Національний костюм, який українка покаже в фіналі змагання, називається "Зелена Україна". Над виготовленням наряду працювала дизайн-студія SVITLO.

Щоб пошити таку сукню, команді знадобилося тисячі шматків тканини різних відтінків зеленого кольору і фактур і 2,5 місяці. Наряд прикрашений пір'ям, паєтками і мереживами з ефектом 3D. Головний убір виготовлений з живих гілок, колосків, квіток мальви, стебел кукурудзи, а всередині вмонтована підсвітка. Вага наряду - 28 кілограм.

"Ми завжди витрачаємо багато сил і креативу на підготовку саме національного костюма. По-перше, ми любимо свою країну і, по-друге, це певне послання від нас світу", - прокоментувала голова Національного комітету "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.

  • Раніше в Києві відбувся прес-коктейль з нагоди вильоту переможниці "Міс Україна-2019" Маргарити Паші в Лондон на міжнародний конкурс краси Miss World 2019. У ході заходу українська красуня представила сукню, спеціально зшиту для фінального виходу на світовій арені.
  • 2 листопада в Токіо відбувся фінал конкурсу краси "Міс Інтернешнл 2019" (Miss International). Володаркою корони і головного титулу стала представниця Таїланду - 25-річна Сіретхорн Ліарамват.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно