Лайм

Кажуть, найстильніша перша леді України: 5 гучних образів Олени Зеленської в 2019 році

Згадуємо найгучніші виходи в світ дружини президента

У 2019 році Олена Зеленська стала однією з найбільш обговорюваних персон. Кожен вихід у світ першої леді України не залишився без уваги, кожна деталь її образу була під прицілом.

За час перебування в новому статусі Олена Зеленська встигла стати справжньою іконою стилю. Вона вміє модно одягнутися, при цьому вибираючи досить прості поєднання. До того ж дружина президента віддає перевагу одягу українських дизайнерів. Так, підбиваючи підсумки року theLime зібрав найефектніші образи першої леді України.

Костюм для церемонії інавгурації президента

Для першого виходу в світ в новому статусі Зеленська вибрала ансамбль молочного відтінку: строгу сукню і кейп з ефектною вишивкою на спині. Автором трендового вбрання виступив український дизайнер Артем Климчук, який одягає співачку Тіну Кароль і телеведучу Тетяну Терехову. Образ Олени був доповнений лаконічними прикрасами і елегантною зачіскою.

Над створенням наряду для першої леді країни працювала команда з семи майстрів протягом 184 годин. В орнаменті, який став окрасою лука, адаптовані флористичні та анімалістичні мотиви з килимів початку XIX-го століття Сумського і Полтавського регіонів.

Брючний костюм під час поїздки в Брюссель

Для першої поїздки за кордон в новому статусі дружина президента вибрала стильний образ: бежевий костюм, який складається з ультрамодних штанів-кюлотів і жакета з накладними кишенями. Цей наряд для першої леді України створила дизайнер Юлія Богдан, засновниця бренду SIX. Свій модний образ Олена Зеленська доповнила білою футболкою і кедами.

Біла сукня на Дні Незалежності України

Олена Зеленська з'явилася на святі в білосніжній сукні українського бренду PICO. Цікаво, що засновницею і дизайнером цієї марки є дружина зірки студії "Квартал 95" Євгена Кошового.

Як розповіла дизайнер, сукня була виготовлено в найкоротші терміни. А ціна наряду дуже демократична - до п'яти тисячі гривень.

"Нам показали картинку, як наряд приблизно повинен виглядати. Пошиття сукні з двома примірки зайняло два з половиною дні. Це був дуже термінове і досить складне замовлення. Були побажання і переваги за фасоном, довжині рукава, довжині подолу", - зізналася Ксенія Кошова.

Сукня з поясом для офіційної зустрічі з дружиною прем'єр-міністра Ізраїлю

Для цієї зустрічі Олена Зеленська вибрала стильну сукню українського бренду Dafna May. Асиметричний воріт, сліпучий білий колір, елегантний пояс, що підкреслює талію дружини президента виграшно продемонстрував витончену фігуру і делікатне відчуття стилю першої леді України.

Модний аутфіт Олени Зеленської доповнили сережки Guzema, нюдові човники, ніжний макіяж і акуратна зачіска.

Жовта сукня для церемонії інтронізації японського імператора Нарухіто

Цей наряд, який створив український дизайнер Іван Фролов, засновник бренду одягу FROLOV, викликав найгарячіші суперечки в мережі. Багато користувачів відзначили, що, одягнувши сукні даного відтінку, Олена Зеленська нібито проявила неповагу до японського монарху і його сім'ї.

Нібито всі члени іноземних представництв і місій не вдягають жовтий одяг на офіційні заходи в Японії, так як цей колір сім'ї імператора. Але як з'ясувалося пізніше, така заборона дійсно була введена в Японії, проте ще у восьмому столітті.

  • Раніше перша леді України дала ексклюзивне інтерв'ю журналу Vogue, в якому розповіла про себе, чоловіка і дітей, про непростий для сім'ї періоді президентських виборів і свої будні після перемоги на них її чоловіка Володимира Зеленського.
  • Український журнал "Фокус" опублікував щорічний рейтинг 100 найвпливовіших жінок України. На цей раз до нього увійшли перша леді Олена Зеленська та хіп-хоп-зірка alyona alyona (Олена Савраненко).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно