Лайм

В офіс, на побачення і просто на прогулянку: 10 стильних сумок на літо

Які сумочки носити цього року

Хочете знати, які сумочки в моді в 2020 році? Ми вже з'ясували всі деталі трендів цього періоду, і готові поділитися з вами. У цьому матеріалі ми покажемо вам 10 найактуальніших сумок, які підійдуть як для походу в кафе і театр, так і для повсякденного носіння.

Одними з найбільш модних сумок в цьому році будуть невеликі сумочки пастельних тонів. Найактуальнішими кольорами є пастельні, наприклад, пудровий-рожевий і небесно-блакитний. Такі моделі добре поєднуються практично з будь-яким нарядом. Також вони досить місткі і при цьому компактні, тому їх зручно носити з собою кожен день.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один тренд - різні сумки незвичайних форм. Чим більш дивно виглядає ваша сумочка, тим краще. Оригінальні застібки, незвичайні матеріали, дивні кольори, розміри і принти - все це можна сміливо використовувати і носити.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Елегантний модний хід - міні-сумочки і клатчі. Вони не надто зручні для повсякденного носіння, так як в таку сумочку мало що можна покласти. Але, якщо ви збираєтеся на вечерю або будь-яке інше захід, і вам не потрібно брати з собою велику кількість речей, такий варіант відмінно підійде.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

В моду знову повертаються рюкзаки. Звичайно, вони годяться далеко не для кожного образу. Навряд чи варто йти з рюкзаком в дорогий ресторан або на важливу нараду. Але для щоденного використання рюкзак - ідеальний варіант.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ну і головний тренд 2020 року - "бананка". Ці поясні сумочки зараз є основним модним аксесуаром у багатьох дизайнерів. І це не дивно, адже така сумка добре виглядає з будь-яким одягом, відмінно гармонує з різними образами, вона компактна, зручна і залишає вільними ваші руки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей