Лайм

Молода дружина Дмитра Комарова прикрасила обкладинку відомого глянцю

Олександра Кучеренко стала героїнею "Каравану історій"

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, дружина телеведучого Дмитра Комарова, стала героїнею нового номера журналу "Караван історій".

22-річна красуня прикрасила обкладинку глянцю, а також знялася в стильній фотосесії. Для зйомки вона приміряла наряди молодого іспансько-українського бренду жіночого одягу - Loreine. Олександра постала на фото в світло-блакитному смокінгу, широких блискучих штанах теракотово-червоного кольору та світлій блузі.

На сторінках глянцю дружина телеведучого блищала і в сукнях - приталеній на одне плече і спокусливій червоній, яка оголює шию і плечі. Автором стильної фотосесії виступила фотограф Олена Найда.

Крім зйомки Олександра також дала інтерв'ю, де відповіла на запитання про особисте життя. У бесіді з журналістами модель зізналася, що в шлюбі з Дмитром Комаровим відчуває себе захищеною.

"Поруч з чоловіком я вже забула слово "страшно". З ним я завжди відчуваю себе захищено і комфортно, де б не перебувала. До того ж, я ж не лізу туди, куди він може. Тому що ті речі, які мій чоловік робить в своїй програмі "Світ навиворіт", під силу тільки йому. Я одночасно переживаю і спокійна за нього", - розповіла Кучеренко.

  • Раніше Дмитро Комаров зізнався, що у них з дружиною немає власного житла. Подружжя живе на орендованій квартирі, оскільки ще не визначилися з форматом сімейного гніздечка.
  • Також читайте на theLime, чим Комаров підкорив переможницю конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександру Кучеренко. За словами моделі, цією якістю телеведучий підкупив її з перших днів знайомства.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей