Лайм

Українська модель заробила на показі Жана-Поля Готьє понад 100 тисяч, але повернулася додому ні з чим

Дівчина назвала Париж "дорогим"

Минулого місяця в Парижі відбувся останній показ французького дизайнера Жана-Поля Готьє, який вирішив покинути світ моди після 50 років успішної кар'єри. У дефіле взяла участь і українка - учасниця першого сезону реаліті "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі Маша Шевченко.

Крім прощального дефіле Готьє Маша також взяла участь у показі знаменитого модельєра Джорджо Армані. Про те, скільки моделі вдалося заробити в Парижі, дівчина розповіла в інтерв'ю Сергію Нікітюку в спецпроекті "Предметка".

Фото: instagram.com/maria_shevchenkko

"За Armani я отримала 1300 євро, а за показ Gaultier – 1510 євро. Плюс, у Парижі знімалася для двох лукбуків, за кожен з яких теж платили десь по 1300 євро, – говорить Шевченко. – У підсумку я заробила близько 5 тисяч євро (близько 130 тисяч гривень), але додому все одно повернулася з порожнім гаманцем".

Як пояснила Маша, більша частина суми пішла на оплату житла, харчування та переліт. Крім того, дівчині довелося робити медичну довідку в місцевій клініці, що теж влетіло в копієчку.

Фото: instagram.com/maria_shevchenkko

"Європа дорога, Париж дорогий. Тому до Києва я повернулася з 300 гривень на картці", - підсумувала модель.

Нагадаємо, що Маша Шевченко брала участь в "Топ-моделі по-українськи" в 2017 році. Вона була найяскравішою і неординарною учасницею першого сезону. Її сміливо можна назвати найтатуйованішою моделлю проекту. На тілі дівчини красується більше 18 малюнків. Маша покинула реаліті через травму - вона підвернула ногу на 10-кілометровому дефіле. Тоді лікарі діагностували перелом.

Фото: instagram.com/maria_shevchenkko

  • Жан-Поль Готьє вирішив піти у відставку після 50 років успішної кар'єри. 67-річний кутюр'є влаштував феєричне шоу, в якому брали участь знаменитості, супермоделі, танцюристи і акробати.
  • Раніше в Лондоні відбулася церемонія Fashion Awards-2019. На червоній доріжці з'явилися Наомі Кемпбелл, Джулія Робертс і Кайлі Міноуг, Ірина Шейк, Рита Ора, Емілія Кларк та інші селебріті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей