Лайм

Корисна шпаргалка сезону: 7 яскравих речей, без яких цього літа ніяк

Перевіряємо та оновлюємо гардероб до літа

Літо 2020 року - час яскравих фарб, експериментів і сміливих образів. Тому в нашому спеціальному матеріалі ми вирішили показати вам найцікавіші і найбільш оригінальні речі, які допоможуть зробити лук максимально крутим і трендовим.

Найбільш модними зараз будуть штани яскравих кольорів. Не бійтеся експериментувати з цією деталлю одягу, адже з її допомогою можна перетворити будь-який образ на щось оригінальне і ефектне. Такі штани добре виглядають як з діловими блузами, так і зі звичайними футболками і короткими топами.

Що стосується аксесуарів, варто звернути увагу на різні кольорові окуляри в незвичайних оправах. Чим більше і яскравіше вони будуть, тим краще. Також в моді знову поясні сумки, особливо ті, які блищать, переливаються або прикрашені якимсь незвичайним принтом.

Один з найбільших трендів - різнокольорові шкарпетки з самими різними принтами. Зараз модно носити шкарпетки так, щоб їх було максимально видно. Комусь ця мода здається дурною, а хтось вважає її веселою і кумедною. Також в тренді оригінальні кросівки з грубої підошвою і незвичайними шнурками.

Не варто також недооцінювати головні убори. Наприклад, цього літа в моді будуть яскраві шапочки і різні кепки. Такі аксесуари можуть відмінно поєднуватися практично з будь-яким образом, крім зовсім вечірнього та ділового.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно