Лайм

Топ-5 ідей простого та модного макіяжу на День святого Валентина: фото

Поекспериментуйте зі святковим образом

Вже завтра, 14 лютого, у світі відзначатимуть День святого Валентина або, як його ще називають, День усіх закоханих. І якщо ви вже визначилися з подарунком для коханої людини, який можна зробити своїми руками, саме час зібрати святковий образ та доповнити його сміливим макіяжем. theLime зробив для вас добірку з найоригінальнішими ідеями.

1. Яскраво-рожева помада

Рожевий – універсальний колір. Він підходить усім, головне знайти свій відтінок. І якщо ви ще не експериментували, виберіть на День усіх закоханих макіяж, який підкреслить губи та очі. Доповніть його елементом одягу в схожій кольоровій гамі.

Фото: instagram.com/ash_kholm

2. Рум'яні щоки та матові губи

Використання матових тіней як підводки для очей – абсолютний тренд цього року. А родзинкою такого макіяжу стануть трохи розмиті краї, які нададуть образу грайливості та сексуальності. Також можна зробити акцент на губах за допомогою червоної матової помади та рум'янці на щоках.

Фото: instagram.com/emilychengmakeup

Читайте також: Модні та романтичні ідеї манікюру на День закоханих-2023: як прикрасити нігті.

3. Макіяж із бордовими відтінками

Якщо вас дратують рожевий та червоний кольори в макіяжі, зробіть його у бордово-золотистих відтінках. Замість рожевих тіней для повік або губ оберіть бордову помаду і мерехтливі золотаві тіні для повік. А для вологого фінішу нанесіть свій улюблений рідкий хайлайтер на вилиці, точки чола, що виступають, і надбрівні дуги, а також на ніс.

Фото: instagram.com/tashareikobrown

4. Яскраво-червона підводка для очей

Хочете просту ідею макіяжу на День святого Валентина, яка не змусить вас сидіти перед дзеркалом кілька годин? Виділіть очі за допомогою гелевої підводки червоного кольору.

Фото: instagram.com/aniamilczarczyk

А якщо ви хочете створити незвичний образ, замість того, щоб наносити кольорову підводку на верхню повіку, проведіть червоною підводкою по нижній. Це створить ефект перевернутих очей. Розтушуйте його темно-червоними тінями для повік і завершіть макіяж товстим шаром об'ємної туші.

Фото: instagram.com/patrickta

Читайте також: Візажисти назвали кольори помади, яких слід уникати жінкам після 40 років.

5. Коралова помада

Губна помада коралового відтінку добре поєднується з ніжно-персиковими рум'янами та сіро-коричневими тінями для повік. Таким чином ви зробите яскравий акцент на губах, і ваш макіяж не буде надто простим.

Фото: instagram.com/patrickta

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей