В 2021-му Україна почне виповзати зі складностей і закінчиться війна - астролог Влад Росс

Прогноз для політиків і за знаками зодіаку

Влад Росс Фото: Апостроф

Астролог Влад Росс в ефірі програми "Розклад Кулініча" на телеканалі Апостроф TV дав великий прогноз на 2021 рік. Зокрема, він пройшовся по головним політикам країни, розповів, як для України і наших сусідів складеться Рік Бика і поділився прогнозом для окремих знаків зодіаку.

- Чого чекати від 2021-го? Вже говорили, що певні зміни почалися в 2020 році, і вони будуть розвиватися. Що ми побачимо і відчуємо в прийдешньому році?

- Абсолютно вірно. Календар Майя, який повинен був закінчитися, помилився рівно на 8 років. Завжди так виходить. Ісус Христос теж народився за 8 років до нашої ери. Тобто він не народився рівно в нульовий рік, а у мінус восьмому році.

Ця накладка у вигляді восьми років у людей, які займаються календарями, весь час кудись випадає. То в одну сторону, то в іншу. Майя мали на увазі саме 2020 рік. Чому вони вибрали 21 грудня? Тому що Майя знали, що саме 21 грудня з'єднуються дві найбільші планети Сонячної системи - Сатурн і Юпітер - утворюючи тим самим нову епоху Повітря на цілі 200 років вперед. І це в еру Водолія, яка вже настала, можете собі уявити?

І, дійсно, цей календарний цикл буквально закінчився 21 грудня 2020 року. Тому перетікають одні події, які відкривають XXI століття прямо зараз.

А те, що було ці 20 років, з точки зору зірок таким не вважається. Але прямо зараз XXI століття настає.

- Добре, 2021 рік - це зближення Сатурна і Юпітера, так?

- У знаці Водолія. А Водолій - це східноєвропейська територія. Туди входять Україна, Білорусь, Росія. У цих країнах все різко буде кардинальним чином змінено. І якщо Путін прийшов до влади на з'єднанні Сатурна і Юпітера в знаку Телець, то піти він повинен в з'єднанні Сатурна і Юпітера у Водолії. Тобто у 2021 році це станеться.

- Ви вважаєте, що не буде господаря Кремля? Він піде?

- Я думаю, що у нього взагалі складеться складна ситуація в 2021 році. Я йому прогнозую останній життєвий соляр на планеті Земля. За деякими даними, Путін народився не в 1952 році, а в 1950-му. Йому насправді 70 років, і він має в з'єднанні Місяць і Плутон в знаку Лева. Лев - це знак царственої особи, це "я наказую, а ви всі холопи", "я ухвалюю рішення сам", "вся Росія належить виключно мені, а ви всі хто такі". Ось ці королівські амбіції у нього вписані в гороскопі 1950-го, але народився він 7 жовтня в Сибіру. Ні в якому Петербурзі він не народжувався.

- Добре. Виходить, що ви тут співзвучні з певними політологами, які також передбачають, що Путін не дарма собі готував певну заміну або ж спадкоємця. З цим пов'язані різні зміни в Конституцію, схвалення закону про недоторканність колишніх президентів.

- Абсолютно вірно, тільки політологи стали про це говорити 1-2 роки тому, а астролог Влад Росс про це говорив ще раніше. Я завжди говорив, що 2021-й - це рік великих змін в Росії. Уран - символ повалення влади, великих змін, зміни всіх еліт. Абсолютно всі шишки полетять в 2021 році. Якраз Уран перетинає найвищу частину гороскопу Росії. Уран входить в будинок влади. Можливо повторення Болотної площі, революції. Навальний не випадково воскрес. Про це говорив ще монах Авель, пророкуючи, що після довгого правління одного з політиків прийдуть 10 королів на годину. Перший з них помре, але воскресне. Дуже схоже на Навального. Був такий пророк Авель - монах, який жив в середніх віках.

- Чого нам тоді чекати з Кримом і Донбасом?

- Тут все дуже складно. Щодо Криму я завжди говорив, але ніхто мені не вірив, що на Крим заявить претензію Туреччина. І як зовсім недавно ми дізналися, товариш Ердоган заявив претензії на Крим і сказав, що він точно не російський. Але ж він не договорив до кінця. Є таке пророцтво, що в Криму може бути війна хреста і півмісяця. На жаль, мусульмани можуть там теж бути присутні.

- Це все на 2021-й, або взагалі така перспектива?

- Після 2025 року, коли Плутон увійде в Водолій. Коли Катерина II відібрала у Туреччині Крим, якраз було входження Плутона в Водолій. Ось він знову туди входить. І Росія зараз може його втратити, і він може стати турецьким.

- Добре, а окуповані території сходу України?

- Ну 7 років - цикл білого Місяця Селену. 7 років війна повинна тривати і закінчитися рівно через 7 років. Відраховуємо 7 років від 2014-го і отримуємо рівно 2021 рік.

- Відповідно, ми можемо ці події пов'язувати з можливим відходом Путіна від влади?

- Абсолютно вірно. Війна триває виключно за одним сценарієм, поки живий Путін. Але в 2022 році, а може і в кінці 2021-го, коли у нього включиться останній соляр, він може взагалі припинити своє земне існування. Марс - планета вбивства - буде в з'єднанні з Місяцем і Сонцем в його гороскопі. А Марс - це завжди дуже страшна і жахлива планета. І може бути дуже страшна смерть.

- Ви згадали Білорусь. Давайте про них поговоримо.

- Справа в тому, що входження Сатурна в знак Водолія дає дуже кризову ситуацію. Точно таку, як він давав з 1991 по 1993 роки. Економічний занепад, у людей не було їжі. Навіть у нас в Україні теж був такий період, коли купони з'явилися. Була дуже складна ситуація. Тому очікується дефолт в Росії і зміна влади в Білорусі.

Я напророкував ще навесні, що буде революція в Білорусі - і вона таки трапилася і триває, та Бацька впирається. Але, в остаточному підсумку, він, швидше за все, втече кудись в Емірати, куди він вже вивіз купу грошей. За найскромнішими даними, це 15 млрд доларів.

- Тобто це не буде Російська Федерація?

- Є така думка, що він не хоче в Росію, тому що він знає, що може повторити долю Навального і бути отруєним.

- А якщо говорити про Україну?

- А що стосується України, то дуже складний період у Володимира Зеленського. Всі говорили, що в 2020 році може бути Майдан. Я говорив, що ні, 2020 рік для Зеленського більш-менш нормальний. А ось складнощі можуть відбутися на початку 2021 року. Коли Сатурн - символ труднощів, депресії і складних ситуацій та обставин - буде проходити по його Сонцю. З січня по квітень у нього виникатиме думка: "я втомився, я йду, мені все набридло". Якщо він не почне міняти щось в уряді, якщо він не почне міняти своє оточення, то може бути і якийсь Майдан. Марс взимку входить в знак Тільця. Тілець завжди пов'язаний з Україною. Україна відповідає енергетичному потенціалу цього знака зодіаку. А Марс - це завжди активність, це розробка якихось Майданів, якихось важких ситуацій, повалення влади.

Фото: Апостроф / Александр Гончаров

Вся ця ситуація може посилитися в квітні і особливо у травні. Тобто досягти цього піку. Наприклад, в лютому-березні це буде тільки початок, коли у Зеленського Сатурн буде проходити за Сонцем. І ось такі широкомасштабні протести можуть дійсно бути у нас навесні.

З іншого боку, в карті України Місяць буде перебувати у полі законодавства, юриспруденції. Місяць завжди дає коливання, зміни, якісь важкі ситуації - це проектується на осінь. Я даю прогноз, що на 70-80% можуть бути дострокові парламентські вибори.

- А ви політологів не слухали або народних депутатів? Тому що багато хто пророкує, що якщо не навесні, то восени ми вийдемо на якісь зміни.

- Навесні ні. Навесні може бути якийсь Майдан, невдоволення. А ось восени солярна стрілка доходить до Місяця у полі законодавства і Верховної Ради. І, я думаю, що монобільшість до літа розвалиться. І тоді вже буде безвихідь у Володимира Зеленського - доведеться оголосити дострокові парламентські вибори.

- Ми Кабмін якось окремо в цій історії оцінюємо або він йде одним махом? Ви взагалі бачите владу в цілому?

- Я бачу, що Зеленський повинен стати перед важким вибором взимку. Дилема: або зберігати Шмигаля, або ставити когось іншого. Можна порадити того ж Саакашвілі, який народився 21 грудня в день Віфлеємської зірки з Юпітера і Сатурна - великої мутації. Тому для нього буде шикарний рік. Прекрасний момент буде і для Гройсмана. Він до речі всього на 5 років старший Зеленського. У них була б непогана команда, обидва Водолії. Хоча, може, Гройсман себе вважає Козерогом. Він такий незалежний, він себе вільно веде, не залежить від Порошенка. Тому я вважаю, що він все-таки Водолій. Непоганий була б модель призначити Гройсмана прем'єр-міністром.

У будь-якому випадку, будуть хороші шанси повернути когось із минулого, хто вже був в регаліях, на місце прем'єр-міністра. Якщо я говорив, що 2020 рік був провальним для Тимошенко - а для неї він таким і був - то в 2021 році вона знову може злетіти.

- Прихильники "Батьківщини" і ті люди, які підтримували їх кандидатів на місцевих виборах, з вами б не погодилися. Там дуже велике покриття по тим, кого обрали, якщо брати всю країну.

- Якщо брати її особистий рейтинг, то він ледь переступив 5% бар'єр.

- Ви всіх головних акторів української політики берете для того, щоб формувати своє бачення про те, що буде відбуватися?

- Намагаюся якомога більше подивитися. Тому я завжди вгадую всіх президентів України. Всіх президентів України я заздалегідь передбачив, зокрема й Зеленського. До цього я сказав про Порошенка, ще коли Крим у нас відбирали. Я сказав, що у Порошенка прекрасне майбутнє і шанси стати президентом. До цього я сказав, що Янукович точно обіграє Тимошенко на виборах. А до цього я сказав, що буде замах на Ющенка, але він все одно стане президентом. Тобто всіх президентів я передбачив заздалегідь.

- Давайте згадаємо Петра Олексійовича. Чого йому чекати, на що розраховувати?

- Цей складний період, де його могли посадити, заточити - вже пройшов. У нього більш-менш милостивий період. Його вже точно не посадять, він точно не емігрує. Тому що найскладніший і переломний період для нього був у 2020 році. Особливо в першій його половині, де народ вимагав посадити його.

Петро ПорошенкоФото: Апостроф / Александр Гончаров

- Якщо ми говоримо про певні потрясіння, які може відчувати на собі влада в 2021 році, то чи втримається сам Зеленський в кріслі? Деякі астрологи кажуть, що він свій термін досидить до кінця.

- Найскладніший період у Зеленського буде при проходженні Сатурна по його Сонцю в знаку Водолія.

- Тобто 2021 рік буде знаковим?

- Особливо перша половина року буде складною для Зеленського. Якщо він пересиджує - це ж не вирок, не розстріл. Зірки схиляють, а не зобов'язують. Найкритичніший і найважчий період буде в першій половині року. Особливо зараз на нього буде тиснути Держдеп, нова адміністрація президента США.

Звичайно, у Зеленського зараз будуть не райдужні перспективи. Все буде дуже архіскладно, на нього будуть тиснути обставини. Сатурн - це тиск. Йому потрібно не впадати у відчай, завести собі психологів, змінити уряд і призначити людей, які вже бували на цьому бойовому посту. Наприклад, Саакашвілі.

- Таке враження, що ви агітуєте за Саакашвілі і Гройсмана. У вас душа до них лежить? Або вони точно виділяються в цих ваших прогнозах як фігури, які мають шанси очолити ту чи іншу гілку влади?

- Пояснюю. 21 грудня народився Саакашвілі, а в цю дату з'єднуються доленосні Юпітер і Сатурн. А в першому градусі Водолія, де у Гройсмана перебуває Сонце, це з'єднання Сатурна і Юпітера прямо на його Сонечко і проектуються. Зірки піднімають цю ситуацію.

- Якщо ми про колишніх прем'єрів, то там же і Яценюк...

- Яценюк точно спливе. Близнюки, все-таки. А Близнюкам і знакам Повітря в цьому році везе. На першому місці стоїть Водолій. Суперкласний період. Незважаючи на те, що Зеленський Водолій і перша половина року у нього буде складною, його все одно чекає удача. Для Близнюків і Терезів просто прекрасний річний гороскоп.

- Хто ще далі йде в списку щасливчиків 2021-го?

- Більш-менш хороша і сприятлива ситуація буде у знаків Вогню. Наприклад, у Стрільців буде непогана ситуація особливо в поїздках, подорожах. І у Овнів в широкомасштабних проектах їх життя на цілі 20 років вперед. Ось ці знаки зодіаку потрапляють в п'ятірку лідерів. У Левів складна ситуація, буде подвійний рік.

Це розклад для типових знаків зодіаку. Якщо людина не знає свій асцендент, знак особистого часу народження, то вона може точно і не знати. Тільки детальний і точний прогноз від астролога може конкретно показати, як у вас складеться рік.

- Поясніть про двояку історію для Левів.

- У Левів найкращий рік для особистого щастя. Дуже сприятливо знаходити свою другу половинку, влаштовувати особисте життя. Тому я раджу Левам в цьому році зайнятися особистим життям. Може бути доленосний вплив жінки або чоловіка усього життя.

- Що інші знаки повинні розуміти про 2021-й? Можливо, є якісь періоди, які характерні ризиками і навпаки потенційним сприянням для того чи іншого знака.

- Найгірший рік для Тільців, звичайно. Знову ж, Тільці, заспокойтеся, особистий гороскоп покаже. Може, рік у вас буде нормальним. Але в цілому для типових представників цього знака, оскільки Уран - стресова планета - проходить по Тільцю, зміни будуть одна за одною. А Тілець не любить змін. Можливі складні і стресові ситуації, якісь зміни в роботі, у діяльності, фінансах. І жорсткий квадрат від Сатурна буде триматися практично цілий рік з Водолія. У Тільців тому небезпека з начальством, падіння з кар'єрних вершини, важкі ситуації з владою, потрапляння в кабальні фінансові умови. Краще не позичати гроші в жодному.

Фото: pixabay.com

- Будь-якому знаку не варто позичати гроші?

- Особливо Тільцю. Тілець взагалі не любить позичати грошей, а в цьому році тим паче. Такий же складний період у Скорпіонів. Жорсткий квадрат від Сатурна і Юпітера у Водолії і опозиція від Урана в Тільце будуть жорстко бити по Скорпіону в цьому році. Тому складні ситуації можуть бути в сім'ї, важкі переїзди якісь. Але якщо щось не ладиться в сім'ї, то варто міняти місце проживання, купувати нерухомість, змінювати навіть місто проживання. Або людина змушена виїхати на інше місце проживання в зв'язку зі своєю роботою, діяльністю. Скорпіон дуже важкий, пригнічений обставинами. Але Скорпіон любить ризикувати, тому це рік, коли потрібно прорахувати свій ризик. І тоді рік більш-менш може вдасться.

- Про кого ми ще забули?

- Рибам потрібно просто плисти за течією. На ловця і звір біжить. Цього прислів'я потрібно дотримуватися в 2021 році. Добре вирушати у відпустку, медитувати, добре розслаблятися, знаходити релігію, вивчати езотеричні науки, займатися мистецтвом, картини писати. Творчістю займатися. А кар'єру особливо не зробиш. Потрібно хобі розвивати Рибам. І, звичайно ж, можуть бути зради найближчих, рідних, коханих. Дружина може з кумом зрадити тощо.

- Про стихію. Які з них є найнебезпечнішими в 2021 році? Ось у 2020-му постійно траплялися то паводки, то посуха, то якісь пожежі.

- От саме пожеж, які були в 2020 році, вже не буде. Будуть повені. Тобто якщо було сухе літо, то буде дуже багато дощів, злив, ураганів. Можливі зсуви в Карпатах. Весь час йтимуть дощі. Особливо влітку, коли Юпітер переходить в зодіакальний знак Риби, пов'язаний з водою. Велика кількість води. Але якихось екстремальних, супержорстких для України техногенних ситуацій я не передбачаю. Буде чотири затемнення в році, і жодне не буде спостерігатися на території нашої країни, Слава Богу.

- Це добре, так?

- Вважається, що рік не критичний. Може бути набагато краще, якщо в ньому, як зазвичай, чотири затемнення. У 2020 році було шість затемнень. Це катастрофа взагалі. А якщо сім затемнень, то там взагалі складна ситуація. Згадайте хоча б 1914 рік - Перша світова війна. Вважається, що це дуже критичні і складні роки.

Нумерологічний попередній рік пов'язаний з четвіркою. 2+2=4, 2020 рік. Четвірка - це обмеження, стиснення. Нас весь час обмежують, неможливо переїхати з одного боку в інший. Всі ми сиділи по норах, як щури переносили заразу і боялися людей.

- Була ж коронакриза.

- П'ятірка - в цьому році нумерологічно буде 5 - пов'язана зі свободою, волевиявленням. Відкриватиметься більше можливостей. Я абсолютно впевнений, що людство подолає коронавірус, особливо після розвороту Плутона 27 квітня. Вже з травня місяця по всьому світу буде набагато менше смертей. Можливо, будуть великі шанси відновити авіасполучення до кінця 2021 року. У 2022-му, я точно думаю, що ми почнемо на 70-80% літати, як і раніше.

- У нас буде цей перелом у боротьбі з коронавірусом? Україна там є?

- Так, це світова система. Плутон керує всім світом. Плутон - символ смерті, він розвертається 27 квітня. Дійсно, в минулому році, коли він розвертався, на спад пішли смерті. Відразу Іспанія відкрила кордони, Греція тоді відкрила. Потім знову восени він став директно, і знову купа смертей.

Київський крематорійФото: Апостроф / Александр Гончаров

Буде невелика третя хвиля коронакризи в 2021 році. Особливо несприятливий період - це жовтень-листопад. Але вона вже йтиме на спад. Уже в 2022 році ми забудемо про коронавірус.

- Ми входимо в Рік Бика - це в лютому, якщо я не помиляюся.

- Так, з 11 на 12 число. Рік бика триватиме з 12 лютого 2021 року по 31 січня 2022 року.

- Який його вплив?

- Тілець - це така завзята, працьовита тварина. Зустрічаючи Новий рік, добре жувати жуйку. Не потрібно нічого робити.

- Олів'є?

- Категорично заборонена телятина. Хорошими є сріблясті тони, білі тони. Срібло добре жінкам дарувати на Новий рік. Але має бути поменше червоного кольору, він заборонений на Новий рік, бик його не любить.

- А які головні тренди будуть під цим знаком?

- Взагалі Україна дуже близька до бика. Завжди в ці роки в Україні заможність. Ми більш-менш відходимо від кризи. Я завжди говорив, що 2021-й рік для України стане тим самим роком, коли буде початок 10-річного економічного підйому, як свого часу було китайське чудо.

У другій половині року до нас потягнуться інвестиції. В Україну почнуть прибувати гроші. Буде дуже велике мало не нафтове ембарго або санкції для Росії. Тому і завершиться війна, власне кажучи.

- Фінансово буде непосильно тягнути окупації Криму і Донбасу?

- Звісно. А після того, як закінчиться війна, фінанси до нас притягнуться. Багато хто знає мій прогноз 10-річної давності. Я тоді казав, що саме 2021 рік - початок економічного дива в Україні. Не важливо, хто буде президентом. Важливо розташування планет і зірок. Але я думаю, що цей початок буде при Зеленському.

- Як щодо фінансового та економічного благополуччя України? Точно хтось запитає про курс гривні.

- Складна ситуація буде в першій половині року. Потрібно прагнути до того, щоб утримати баланс гривні, вчасно давати готівкову валюту. Зміцнення гривні відбудеться восени. Знову почнеться запозичення внутрішнього боргу і шляхом цього буде зміцнюватися гривня. Нічого поганого для гривні я не бачу.

А ось обвалення рубля і дефолт рубля я передбачаю. Буде те ж саме зубожіння народу, яке відбувалося з 1991 по 1993 роки, коли Сатурн проходив по Водолію.

- Коли краще схвалювати якісь рішення, які впливають на благополуччя і життя?

- Позбуватися рублів потрібно одразу ж. Також потрібно розуміти, що тренд євро буде сильнішим за тренда долара. Взагалі до кінця року долар може на 20% знецінитися, тому що його вже стільки надрукували, що він уже ні в які рамки не влазить. Рік бика - це завжди істинні цінності. Купуємо золото, срібло - то, що можна виміряти грошима.

- Що ви порадите нашим глядачам і читачам сайту "Апостроф".

- Дорогі друзі, всіх вас вітаю з прийдешнім Новим роком Металевого бика. Всім нам він принесе удачу і заможність. Нарешті Україна почне виповзати зі складних ситуацій, закінчиться війна, буде мир, і буде початок великого десятирічного процвітання нашої економіки і країни. Всіх з Новим роком!

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатская мольфарка Магдалена Мочиовски рассказала, чего ждать Украине в 2024 году, который будет годом Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатская мольфарка Магдалена Мочиовски рассказала когда уже закончится война и умрет Путин