Подарунки від святого Миколая: що покласти дитині під подушку

З року в рік в ніч з 18 на 19 грудня дітвора лягає спати в очікуванні чарівництва ... і подарунків!

Фото: pixabay.com

Вже зовсім скоро настане День святого Миколая, а значить малюки шукатимуть під подушкою заповітні подарунки, адже вони так добре себе вели протягом року. Напередодні свята батьки починають ламати голову, який же сюрприз підготувати для свого мрійника.

У День святого Миколая прийнято дарувати недорогі і невеликі подарунки, та й величезні презенти під подушкою не вмістяться. Тому "Апостроф" зібрав для вас кілька простих варіантів, які порадують вашу дитину і подарують відчуття чарівництва.

Солодощі

Солодощі - найпопулярніший подарунок у День святого Миколая. Але не обов'язково обмежуватися тільки цукерками, льодяниками, шоколадками і зефірками. Додайте до солодощів фрукти - мандарини, банани, яблука, апельсини, ківі та іншу екзотику. Малюкам також буде приємно отримати в подарунок святкові пряники у вигляді сніжинок, ялинок і будиночків. В ідеалі батьки можуть приготувати їх самостійно.

Дитяча книга

Книга - безпрограшний варіант подарунка як для хлопчика, так і для дівчинки. Головне - правильно вгадати з тематикою. Адже хтось більше цікавиться технікою, когось більше вражають звірятка, ну а хтось любить вивчати планети. А якщо подарувати книгу з казками, то можна буде з користю проводити час з дитиною перед сном.

Іграшки

Улюблена іграшка - завжди безпрограшний варіант. Вибирайте всілякі машинки, конструктори, залізні дороги, персонажів улюблених мультиків, плюшевих тварин, ляльки - дитині точно сподобається.

Набір олівців або фломастерів

Набори для малювання мають властивість постійно закінчуватися. Тому нові олівці або фломастери завжди знадобляться і порадують юного художника. До такого набору можна додати і нову розмальовку. Малюкові буде дуже цікаво розмальовувати улюблених героїв мультиків новими олівцями.

Розвиваючі ігри, пазли

Ці захоплюючі головоломки стануть відмінним варіантом для подарунка дитині будь-якого віку. Адже вони розвивають посидючість і уважність. Для дітей у віці до 3 років краще купувати пазли з невеликою кількістю деталей, щоб малюк сам зміг розібратися з процесом складання. Можна подарувати пазл у вигляді кубиків із зображенням цифр або букв, щоб допомогти дитині швидше навчитися рахувати і запам'ятати алфавіт.

Читайте також

Перетворити народ у націю: в Україні проходять святкування ювілею першої української Біблії

Юбилей Библии Кулиша отметили научными конференциями, концертами и выставками