Погляд

Чемпіонський бій українського "технаря" проти "золотої дитини": прогноз експерта боксу

Українець Дерев'янченко битиметься за титул IBF

Фото: topclassboxing.co.uk

У неділю вночі, 28 жовтня, у Нью-Йорку на знаменитій арені "Медісон Сквер Гарден" відбудеться бій за вакантний титул чемпіона світу IBF в середній вазі між українцем Сергієм Дерев'янченком і американцем Деніелом Джейкобсом. Своєю думкою про майбутній поєдинок з "Апострофом" поділився експерт і коментатор боксу В'ячеслав Поночовний.

ДЕРЕВ'ЯНЧЕНКО - ДЖЕЙКОБС ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

У суботу буде дуже цікавий бій, в якому важко визначити фаворита (американець є фаворитом за версією букмекерів, - "Апостроф"). З одного боку, Джейкобс є дуже класним боксером. З іншого боку, хлопці, які спарингували з Дерев'янченком, кажуть, що він є боксером, який тримає дуже високий темп, добре пресингує і є настільки незручним для суперників, що з ним буде дуже важко.

Шанси в цьому бою - 50 на 50. Навіть віддаю невелику перевагу українцю, тому що його манера ведення бою дуже важка для суперників. Сергій - дуже талановитий боксер, який проводить класні комбінації і використовує пресинг. Він володіє всіма якостями, які необхідні в професійному боксі. Не дарма Дерев'янченко довгий час був найкращим боксером у Світовій серії боксу, і я був дуже радий, коли він перейшов у профі.

Ми бачимо, що за невеликий проміжок часу він здобув право битися за чемпіонський пояс. Так що у Сергія великі перспективи.

Читайте також: Потрібно карати: Дерев'янченко розповів про стратегію на бій з Джейкобсом

Джейкобса теж слід відмітити, особливо після того, як він переміг рак. Здавалося б, на цьому його кар'єра завершена, але Джейкобс повернувся і боксує на чудовому рівні. З Головкіним він боксував практично на рівних (18 березня 2017 року Головкін переміг за очками з невеликою перевагою).

Я завжди вболівав за Джейкобса, але в майбутньому бою буду підтримувати українця і сподіваюся, що він здобуде перемогу.

І незважаючи на те, що Джейкобса тренує наставник, який раніше працював з Дерев'янченком, це не завадить українцеві продемонструвати той бокс, за який йому віддадуть перемогу.

Читайте також

Манчестер Сіті - Манчестер Юнайтед - 1:2 Кубок Англії для "червоних дияволів", відео

В финале Кубка Англии играли Манчестер Сити и Манчестер Юнайтед - смотреть видео Уэмбли

Ювілейне та рекордне чемпіонство "Манчестер Сіті"

В Англии завершились матчи 38 тура АПЛ, по итогам которого определился победитель Премьер-лиги

Абсолютна перемога! Усик - Тайсон Ф'юрі: все про супер-бій XXI століття

В Саудовской Аравии состоялся бой века между Александром Усиком и Тайсоном Фьюри