Карпати - Динамо - 0-2 Відео голів

Динамо почало сезон в чемпіонаті України гостьовим матчем з Карпатами

31 липня в матчі 1-го чемпіонату України граюли львівські "Карпати" і київське "Динамо". Зустріч проходила у Львові на стадіоні "Україна".

"Карпати" - "Динамо" - 0:2

Голи: Ковтун (автогол), 42, Бєсєдін (пенальті), 45+1.

"Карпати": Підківка, Вербний, Вакуленко, Ковтун, Мартінс, Якимець, Кльоц, Войковіце (Козак, 72), Ді Франко (Ременюк, 84), Гуцуляк, Карпенко (Лейоус, 46).

"Динамо": Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора (Циганков, 69), Шепелев, Буяльський (Сидорчук, 80), Гармаш, Вербич (Де Пtна, 46), Караваєв, Бєсєдін.

Фаворитом матчу за версією букмекерів були гості. На перемогу "Динамо" пропонувався коефіцієнт 1,36. Нічия оцінювалась коефіцієнтом 4,75. На успіх "Карпат" можна було поставити з коефіцієнтом 6,50.

Обслуговува матч арбітр Віктор Копієвський. Допомагали йому судді на лініях Володимир Жарий і Ярослав Трехліб. Резервний рефері - Олександр Омельченко.

У минулому сезоні "Карпати" фінішували на 10-му місці і в стикових матчах відстояли місце в Прем'єр-лізі. "Динамо" завершило сезон на другому місці. У минулому сезоні "Карпати" обіграли "Динамо" в Києві з рахунком 2:0, але кияни взяли реванш у Львові - 4:0.

Читайте також

Манчестер Сіті vs Арсенал: хто стане чемпіоном Англії, онлайн трансляція

Онлайн матчей 38 тура чемпионата Англии - кто будет чемпионом - МАНЧЕСТЕР СИТИ или АРСЕНАЛ - прямая трансляция

Абсолютна перемога! Усик - Тайсон Ф'юрі: все про супер-бій XXI століття

В Саудовской Аравии состоялся бой века между Александром Усиком и Тайсоном Фьюри

Ворскла - Шахтар - 1:2 золотий дубль

Состоялся финальный матч за Кубок Украины между полтавской Ворсклой и донецким Шахтером