Реал - Атлетіко - 1:0 Хроніка матчу

Мадридські клуби зустрічалися в матчі 22-го туру чемпіонату Іспанії

У матчі 22-го туру чемпіонату Іспанії грали "Реал" і "Атлетіко". Зустріч проходила у Мадриді на стадіоні "Сантьяго Бернабеу".

"Апостроф" вів онлайн-трансляцію матчу "Реал" - "Атлетіко".

ЧЕМПІОНАТ ІСПАНІЇ

22-й тур

РЕАЛ - АТЛЕТІКО - 1:0

Гол: Бензема, 56.

Реал: Куртуа, Менді, Рамос, Варан, Карвахаль, Іско (Васкес, 46), Кроос (Вінісіус, 46), Каземіро, Вальверде, Модрич, Бензема.

Атлетіко: Облак, Савич, Врсалько, Лоді, Феліпе, Сауль, Льоренте, Парті (Камельо, 74), Вітоло (Карраско, 71), Мората (Лемар, 50), Кореа.


Текстова трансляція доступна на російськомовній версії сайту.

Беззаперечним фаворитом матчу за версією букмекерів були "вершкові". На перемогу "Реала" приймалися ставки з коефіцієнтом 1,81. На нічию можна було поставити з котируванням 3,45. Виграш "Атлетіко" оцінювався коефіцієнтом 4,75.

"Реал" очолює турнірну таблицю чемпіонату Іспанії, набравши у 23 матчах 49 очок. "Атлетіко" займає 5-е місце. У його активі 36 очок. Це була третя зустріч команд у поточному сезоні. Два попередні матчі між ними завершилися без забитих м'ячів. У фіналі Суперкубка Іспанії "Реал" здобув перемогу лише в серії пенальті.

Читайте також

Усік - Тайсон Ф'юрі: онлайн трансляція супер-бою XXI століття

Онлайн трансляция боя за звание абсолютного чемпиона мира по боксу в супертяжелом весе АЛЕКСАНДР УСИК - ТАЙСОН ФЬЮРИ - прямой эфир

Ворскла - Шахтар - 1:2 золотий дубль

Состоялся финальный матч за Кубок Украины между полтавской Ворсклой и донецким Шахтером

Тоттенхем Хотспур - Манчестер Сіті - 0:2 залишився останній крок

В Англии состоялся матч Тоттенхэм Хотспур - Манчестер Сити, который имеет важное значение в чемпионской гонке