RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

На Буковині коронавірус вбив замовника багатолюдного весілля

У Чернівецькій області місцева влада застерігає від проведення масових заходів, нагадавши про смерть від коронавируса замовника багатолюдного весілля.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА, про це йшлося на засіданні обласної ради церков і релігійних організацій за участю представників адміністрації.

Як сказано в повідомленні, стримувати віруючих від багатолюдних зборів закликала духовенство головна санітарний лікар Буковини Наталя Гопко.

За її словами, в області був випадок, коли замовник весілля заразився коронавірусом і помер. Тому краще перенести святкування на той час, коли епідемічна ситуація буде більш сприятливою.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук також закликав святих отців вести просвітницьку роботу зі своєю паствою.

"Прошу вашого сприяння, будьте просвітителями для тих, хто через необізнаність може допустити помилку", - заявив Сергій Осачук.

Як повідомляв "Апостроф", новий сплеск захворюваності на коронавірусну інфекцію, ймовірно, відбудеться восени, паралельно з сезонним грипом.