RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Тяжко переживають розрив з партнерками - три знаки Зодіаку у чоловіків, які не забувають любов

Існує стереотип, що чоловіки легше, ніж жінки, переносять розлуку зі своєю другою половинкою. Однак це не так: астрологи назвали представників знаків Зодіаку, яким розлука дається дуже важко.

Про це повідомляє ryb.ru.

Цими знаками є ТІлець, Терези та Водолій – ми розповімо про кожного з них детальніше.

Тілець

Чоловіки цього знаку довго шукають гідну для себе жінку, довго закохуються та придивляються до своєї потенційної другої половинки. І тільки, якщо зваживши всі "за" і "проти", чоловік-Телець вирішує одружитися - це означає, що його пасія є найкращою у світі і що він любить її всім серцем.

Але якщо стосунки "дають тріщину", а зберегти шлюб уже не вийде, то він сприйме це як даність. Він може вдати, що він не сильно переживає, але це не так. Він замкнеться у собі, стане нелюднішим, почне уникати галасливих компаній та виходів у суспільство. ТІлець буде жити минулим, згадуючи часи свого перебування у шлюбі з коханою. Він може настільки розчаруватися у відносинах, що навіть не робитиме спроб якось налагодити своє особисте життя. У такий період йому краще частіше бувати серед людей.

Тільці є однолюбами, а душу чоловіків-представників цього знаку грітиме думка, що його кохана може схаменутися і повернутися. Чоловік-Тілець завжди дасть екс-коханій шанс на возз'єднання.

Терези

У разі розлучення зі своєю другою половинкою чоловік-Терези ніколи прямо не скаже, наскільки йому боляче і важко. Колишня може і не запідозрити, наскільки він прив'язаний до неї всією душею і серцем. Насправді, це особливість Терезів. Вони повністю розчиняються у другій половинці. З іншого боку, може бути психологічна залежність від партнера.

У свою чергу, Терези схильні звинувачувати себе в розлученні. Вони почнуть займатися самоїдством, що призведе до депресії. Для них важливо, щоб поруч знаходилася людина, яка б змогла висловити співчуття.

Водолій

Чоловіка-Водолія після розлучення довго не відпускатиме гнітюче почуття безвиході. Представник даного знаку зодіаку через душевні муки може набути дуже згубних звичок.

Але є велика ймовірність, що Водолій знайде інший вихід своїм емоціям. Він або порине в кар'єру, або в творчість, почне генерувати нові ідеї — і тоді розлучення стане поштовхом до його нового щасливого життя.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які найчастіше уникають сімейного життя і вважають за краще не укладати шлюб навіть з тим, до кого відчувають прихильність.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоАстрологія
Теги: