RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Сьогодні в Україні очікується мокрий сніг: карта погоди

У середу, 23 листопада на більшій частині України переважатиме погода з від'ємними температурами - подекуди стовпчики термометрів опускатимуться до -10°C та можливі дощі.

Про це повідомляє Погода Уніан.

Так, на заході України температура повітря коливатиметься від -5°C до 0°C. Дещо тепліше буде на північному заході - там термометри покажуть -2°C…0°C. При цьому, опади можливі у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Читайте також: В Україні після 7-градусних морозів трохи потеплішає: карта погоди

Найхолодніше буде на Вінниччині - саме там стовпчики термометрів ймовірно опустяться до -10°C і дощитиме, також очікується невелика хмарність з проясненнями. В інших центральних областях також періодично виходитиме сонце, а температура повітря складе від -5°C до +6°C.

На півночі України, зокрема у столиці, стовпчики термометрів опустяться до -7°C, опадів не передбачається. У той же час, у східних областях періодично буде сонячно, а стовпчики термометрів піднімуться до +6°C.

Найтепліше буде на півдні - там температура повітря коливатиметься від -3°C до +8°C, проте очікується суцільна хмарність.

Раніше ми писали, коли, за словами синоптика, в Україні ослабнуть холоди.