RU  UA

Чи відповідатимуть росіяни за свої злочини: вчений – психолог дав чітку відповідь

Наприкінці березня минулого року українські війська звільнили від російських окупантів Бучу Київської області – саме там розкрилися масові військові злочини рашистів. Після Бучі світ зрозумів, що таке насправді "російський світ".

Про те, чи несуть росіяни відповідальність за скоєні злочини, в ефірі "Апостроф TV" розповів доцент кафедри психології КНУ імені Тараса Шевченка Олександр Зеленько.

Як зазначив вчений, нинішня війна Росії проти України спрямована не просто на захоплення територій, а на знищення цілої держави та цілої нації.

Читайте також: Розбита Буча та спалена техніка рашистів: як сьогодні виглядає місто, фото

За словами Зеленько, виконавці нижчого рівня відповідатимуть перед судом, але організатори, найімовірніше, – ні. У кращому разі вони можуть самі один одного прибрати.

Говорячи ж про міжнародні організації, які теоретично мали не допустити цієї війни, Зеленько зазначив: Amnesty International повністю контролюється людьми, які мають зв'язки з ФСБ, Червоний хрест залежить від фінансування, що надходить незрозумілими каналами з Росії та Китаю, а ООН - це не більше , ніж "політичний труп".

Нагадаємо, що у Бучі російські окупанти розстрілювали мирних людей із бронетехніки.

  • Вас може зацікавити:

Моторошна картина геноциду: волонтери показали десятки безіменних могил в Бучі (фото)

Борис Джонсон відвідав у Бучі місце масового поховання мирних мешканців: відео

Я відчуваю гнів: прем'єр Японії відвідав Бучу