RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

21 червня

Всі новини

Якісне навчання курсантів та офіцерів – запорука майбутньої перемоги у війни - Роман Бочкала

Військовий журналіст, волонтер і координатор ВГО "Стоп корупції" Роман Бочкала завітав до музею військової історії Національного університету оборони України.

Заклад відіграє вагому роль у навчанні, збереженні історичної пам'яті та популяризації героїчного образу воїна-захисника, а тому, безумовно, потребує підтримки.

Від імені команди БФ "Батальйон Волонтер" була передана необхідна допомога. Зокрема, проектори, VR-окуляри, планшети для навчання курсантів.

"Зробили вітрини для нових інсталяцій. Направили кошти для завершення муралу "Наша земля" на території університету. На всі ці потреби було залучено понад пів мільйона гривень. Так, все на фронт. Все заради Перемоги. Але молоді офіцери – надзвичайно важливий фаховий ресурс нашої країни. Майбутня військова еліта має навчатися у гідних сучасних умовах", - написав у Фейсбуці Роман Бочкала.

Нагадаємо, раніше волонтер оголосив про успішне завершення збору коштів для допомоги Збройним Силам. Було зібрано 900 тисяч грн. За ці кошти придбані чотири автомобілі для потреб ЗСУ. Автомобілі будуть передані 30-й окремій механізованій бригаді, Спеціальній оперативній групі (ССО), загону "Омега" та 140-му батальйону Територіальної оборони.