RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​"Яготинське для дітей" випустило нову лінійку продукції з веселими "Хопсами"

новини компаній

На українському ринку з'явилася нова ТМ "Хопс", яка представила смачні і корисні йогурти і сиркові десерти для дітей. Виробник запевняє, що крім нових десертів маленькі покупці отримають також новий світ, в якому живуть особливі герої.

"Їх характери схожі на дитячі, їх бажання і переживання - знайомі дітям. Спосіб життя і погляди стануть для дітей прикладом, а захоплюючі пригоди дадуть дітям нові знання", - зазначають виробники.

Також вони розповіли історію створення персонажів: "В одному незвичайному дереві, серед простого парку, живуть дуже дивні істоти, які називаються Хопси. Вони часто використовують слово« Хоп »для вираження своїх емоцій. І ось одного разу, один Хопс умовив своїх друзів на те, щоб відправиться досліджувати «далекі землі», які знаходяться за межами парку. Саме так і почалися пригоди Хопсів, завдяки яким вони дізналися багато нового і цікавого про навколишній світ. А з усіма цікавинками Хопс охоче діляться з тими, хто точно також прагне до знань і пізнання світу".

Нові продукти навчать дитину корисним звичкам і правильним цінностям. Вони виробляються на двох підприємствах холдингу «Молочний альянс» - заводі дитячого харчування «Яготинське для дітей» та на ПАТ «Яготинський маслозавод». Йогурти і сиркові десерти від ТМ «Хопс» виготовлені з молока екстра-класу, яке надходить на заводи виключно з фермерських господарств. Нові продукти містять в собі тільки натуральні фруктові наповнювачі.

Купуючи дитині молочну продукцію ТМ «Хопс», ви моментально отримуєте гарантований подарунок: кожна одиниця буде містити подарунок-історію - комікси, енциклопедію або вкладиш.

АТ «Молочний альянс» - група компаній, яка об'єднує потужні підприємства з виробництва та реалізації основних видів молочної продукції, лідер молочної галузі України. Заводи холдингу випускають продукцію під 6 відомими в Україні та закордоном брендами: «Молочний альянс», «Яготинське», «Яготинське для дітей», «Пирятин», «Славія» та «Златокрай». А з кінця 2017 до портфелю брендів ГК «Молочний альянс» долучилася 7-ма торгова марка - «Хопс».

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: