RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Підприємство Бахматюка на Прикарпатті закупило обладнання та матеріали для місцевих лікарень

Підприємство ТОВ "Агрокомпанія Прикарпаття", що входить в структуру одного з найбільших агрохолдингів України "Укрлендфармінг" (UkrLandFarming) бізнесмена Олега Бахматюка, закупило для медичних установ Івано-Франківщини обладнання та матеріали, необхідні в умовах епідемії коронавірусу в Україні.

Про це повідомляють Українські новини.

Представники підприємства ТОВ "Агрокомпанія Прикарпаття" агрохолдингу "Укрлендфармінг" передали Івано-Франківській міській клінічній лікарні медичне обладнання (дезінфікатор) і витратні матеріали для проведення обробки приміщень лікарні. Це необхідно в першу чергу для захисту медичного персоналу, що контактує з хворими пацієнтами, бо вони знаходяться в основній групі ризику, говорять медики.

"Ми вдячні за таку допомогу, адже кількість хворих щодня збільшується", - говорить головний лікар "Івано-Франківської міської клінічної лікарні" Тарас Масляк.

Як повідомили в пресслужбі агрохолдингу, за такою допомогою до підприємств "Укрлендфармінг" звертаються медустанови практично з усієї України. Зокрема, підприємство "Агрокомпанія Прикарпаття" надає допомогу Обласному клінічному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф для придбання захисних костюмів для всіх бригад швидкої допомоги в області. Городенківській центральній районній лікарні та Монастириській районній лікарні в Тернопільській області допомагає з придбанням апаратів штучної вентиляції легенів, а для Чемеровецької районної лікарні в Хмельницькій області закупило 4 ультразвукових інгалятора.

"Укрлендфармінг" є одним з найбільших українських агропромислових холдингів, яке займається вирощуванням сільськогосподарських культур і насіння, виробництвом яєць і яєчних продуктів (Avangardco IPL) і тваринництвом в 22 регіонах України. Власником агрохолдингу є український бізнесмен Олег Бахматюк.