Підприємство Бахматюка на Прикарпатті закупило обладнання та матеріали для місцевих лікарень

Підприємство ТОВ "Агрокомпанія Прикарпаття", що входить в структуру одного з найбільших агрохолдингів України "Укрлендфармінг" (UkrLandFarming) бізнесмена Олега Бахматюка, закупило для медичних установ Івано-Франківщини обладнання та матеріали, необхідні в умовах епідемії коронавірусу в Україні.

Про це повідомляють Українські новини.

Представники підприємства ТОВ "Агрокомпанія Прикарпаття" агрохолдингу "Укрлендфармінг" передали Івано-Франківській міській клінічній лікарні медичне обладнання (дезінфікатор) і витратні матеріали для проведення обробки приміщень лікарні. Це необхідно в першу чергу для захисту медичного персоналу, що контактує з хворими пацієнтами, бо вони знаходяться в основній групі ризику, говорять медики.

"Ми вдячні за таку допомогу, адже кількість хворих щодня збільшується", - говорить головний лікар "Івано-Франківської міської клінічної лікарні" Тарас Масляк.

Як повідомили в пресслужбі агрохолдингу, за такою допомогою до підприємств "Укрлендфармінг" звертаються медустанови практично з усієї України. Зокрема, підприємство "Агрокомпанія Прикарпаття" надає допомогу Обласному клінічному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф для придбання захисних костюмів для всіх бригад швидкої допомоги в області. Городенківській центральній районній лікарні та Монастириській районній лікарні в Тернопільській області допомагає з придбанням апаратів штучної вентиляції легенів, а для Чемеровецької районної лікарні в Хмельницькій області закупило 4 ультразвукових інгалятора.

"Укрлендфармінг" є одним з найбільших українських агропромислових холдингів, яке займається вирощуванням сільськогосподарських культур і насіння, виробництвом яєць і яєчних продуктів (Avangardco IPL) і тваринництвом в 22 регіонах України. Власником агрохолдингу є український бізнесмен Олег Бахматюк.