RU  UA  EN

Пʼятниця, 31 травня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

Всі новини

Ekonomika+ за підтримки Deloitte підготувала Програму з управління активами УМХ

новини компаній

Компанія Ekonomika+ повторно прийняла участь в конкурсі з управління активами "Українського Медіа Холдингу" з трирічної програмою розвитку, підготовленою за підтримки Deloitte.

У програмі враховані всі зауваження, висловлені АРМА під час проведення першого конкурсу.

Ekonomika+ на відміну від інших учасників конкурсу, вирішила зробити публічною програму розвитку "Українського Медіа Холдингу", щоб всі зацікавлені могли ознайомитися з нею.

Програма включає в себе:

Ключові положення запропонованої програми УМХ

Поточний огляд діяльності УМХ і зовнішнього середовища

Огляд діяльності УМХ

Огляд медіа ринку України

Верхньорівневий огляд кращих міжнародних практик

SWOT-аналіз діяльності УМХ

Бачення і заходи управління Активами УМХ

Прогнозований фінансовий результат від управління Активами УМХ

Deloitte - це міжнародна мережа компаній, що надають послуги в області консалтингу та аудиту. Deloitte входить до "великої четвірки" аудиторських компаній і є найбільшою професійною мережею за кількістю співробітників.

В Україні Deloitte працює з 1993 року і накопичила багатий досвід співпраці з українським бізнесом і активно залучалася українським Кабміном до аудиту і консультування в самих різних сферах. Deloitte- багаторічний аудитор Нацбанку України і "Нафтогазу України", була незалежним консультантом "Укрзалізниці". Спільно з Міністерством фінансів в 2019 році проводив аудит Державної податкової служби.

Крім того, представники Deloitte неодноразово були членами конкурсних комісій з відбору керівників для великих державних підприємств, таких як "Укрпошта", "Укрспирт", аеропорт "Бориспіль" і багатьох інших.