RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Програма сталого розвитку Метінвесту зайняла перше місце в конкурсі від ООН

Проект Групи Метінвест щодо створення системи навчання для муніципалітетів, реалізований в рамках програми сталого розвитку, посів перше місце в конкурсі Глобального договору ООН "Партнерство заради сталого розвитку-2020" в категорії "Економічний розвиток".

Про це пише видання mc.today.

Метінвест розробив систему навчання для муніципалітетів, яка називається Програма МРА (Master of Public Administration). Цей проект - частина корпоративної соціальної відповідальності Групи. Мета програми - допомогти різним містам України підготувати нове покоління управлінців, які зможуть ефективно управляти бюджетом, залучати інвестиції, реалізовувати проекти для розвитку місцевих громад і підвищення якості життя городян.

Як відзначають організатори, перемога в конкурсі означає, що керівництво і співробітники компанії дотримуються Цілі сталого розвитку і проводять соціальні кампанії, які змінюють світ на краще вже сьогодні.

Конкурс заснований і проводиться Компанією "Partnership for Sustainability Award" заснованої в 2018 році мережею Глобального договору ООН в Україні. Її завдання - просувати Цілі сталого розвитку та сприяти партнерству між бізнесом, бізнес-асоціаціями, урядом, громадянським суспільством і академічними установами.

У конкурсі представлено п'ять категорій: "Суспільство", "Планета", "Мир", "Економічний розвиток" і "Подолання COVID-19".

Проекти оцінювало міжнародне журі з представників мережі ДД ООН в Кенії, Канаді, ОАЕ, Швейцарії та Ліхтенштейні, а також компанії S&P Dow Jones Indices, відомої своїми індексами Dow Jones і S & P 500 у сфері ESG (Environment, Social, Governance - екологічне, соціальне і Корпоративне управління).

Крім перемоги в конкурсі Метінвест отримав високу оцінку за якість управління людським капіталом, охорону праці та промислову безпеку, а також взаємодію з місцевими громадами. У рейтингу ESG Метінвест зайняв 9-е місце серед 140 світових металургійних компаній.

Взяти участь в голосуванні можна на сайті MC.today.