Carlsberg Ukraine пропонує змінити свої звички заради кращого майбутнього

новини компаній

Компанія Carlsberg Ukraine представляє календар "стійких звичок", який допоможе вести більш свідоме, екологічне та ресурсозберігаюче життя. Прості поради легко змінять "усталені" звички на "стійкі", тобто ті, які позитивно впливають на життя планети.

При переході за посиланням, бажаючі взяти участь у проекті можуть вибрати платформу (Google, IOS, OUTLOOK) і синхронізувати зі своїм календарем. Щомісяця користувач буде отримувати кілька корисних звичок і розуміти, як саме дії впливають на навколишнє середовище. Carlsberg Ukraine в календарі дає людям чіткий набір рад, які легко використовувати в повсякденному житті. Наприклад, робити свої покупки відповідально - купувати тільки ті речі, в яких дійсно потребуєш. Відмовитися від одноразового посуду і поліетиленових пакетів і не викидати сміття куди попало. Переходити на цифрові технології, що дасть можливість використовувати менше паперу і зберегти ліси.

Календар створено на основі 17-ти Глобальних цілей ООН. Вони охоплюють період до 2030 і націлені на такі сфери як кліматичні зміни, економічна нерівність, інновації, розумне споживання, світ, справедливість та інші. Щомісяця календаря відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку.

Зі свого боку, компанія Carlsberg Ukraine ще з 2016 працює над досягненням Цілей сталого розвитку в Україні. У компанії впроваджено глобальну програму сталого розвитку "МЕТА 4 нуля: разом заради майбутнього": НУЛЬ вуглецевого сліду, НУЛЬ втрат води, НУЛЬ безвідповідального споживання, НУЛЬ нещасних випадків.

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group і одним з найбільших виробників пива в Україні. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. При цьому Львівська пивоварня - перша промислова пивоварня країни. У компанії працює більше 1500 осіб. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, сидр і безалкогольні напої таких торгових марок, як "Львівське", Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, "Арсенал", "Квас Тарас", Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші.